subwoofer

poruka: 5
|
čitano: 3.787
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
subwoofer

planiram spojiti dvd player s ovim izlazima preko koaksialnog audio izlaza na kućno kino tj subwoofer koji će imati anlogne izlaze, a koaksijalni ulaz pa da mogu spojiti ostale zvučnike u 5.1 sustav. Koji subwoofer ima to što tražim, a da mu cijena bude oko 300kn

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.8.2010 18:32 (luka7).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
subwoofer

Ček malo, ti hoćeš subwoofer koji u sebi ima integrirano 5 kanalno pojačalo za dodatne zvučnike, da ima digitalni ulaz i analogne izlaze? To nema smisla i ne postoji za novce od 300kn xD

Ono što možeš nabaviti je recimo Logitech Z-5500, imaš i digitalne i analogne ulaze, izlaza nema jer zvuk ide u zvučnike.

Drugo je all in one kućno kino, ali to su kompleti, subwoofer je već uračunat u to, a i DVD player.

Treće je A/V reciver. Dakle tu dobiješ 5 ili 7 kanalno audio pojačalo (5.1 ili 7.1) + nabaviš si aktivni subwoofer kojeg spajaš preko posebnog izlaza (analognog). Reciveri imaju digitalne ulaze i analogne ulaze, ali neznam nude li bilo digitalne bilo analogne surround izlaze, za izlaze moj ima samo za stereo (analogne).

Ili sam te ja možda krivo skužio?

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: subwoofer

Zar postoji subwoofer koji se prodaje samostalno a da ima pojacalo u sebi? I da nema svejedno. Jedino sto mogu potvrditi jeste da Z-5500 sve to ima plus dobijes extra zvucnike. Pogotovo za gledanej filmova.

:)
16 godina
neaktivan
RE: subwoofer
Vido kaže...

Ček malo, ti hoćeš subwoofer koji u sebi ima integrirano 5 kanalno pojačalo za dodatne zvučnike, da ima digitalni ulaz i analogne izlaze? To nema smisla i ne postoji za novce od 300kn xD

Ono što možeš nabaviti je recimo Logitech Z-5500, imaš i digitalne i analogne ulaze, izlaza nema jer zvuk ide u zvučnike.

Drugo je all in one kućno kino, ali to su kompleti, subwoofer je već uračunat u to, a i DVD player.

Treće je A/V reciver. Dakle tu dobiješ 5 ili 7 kanalno audio pojačalo (5.1 ili 7.1) + nabaviš si aktivni subwoofer kojeg spajaš preko posebnog izlaza (analognog). Reciveri imaju digitalne ulaze i analogne ulaze, ali neznam nude li bilo digitalne bilo analogne surround izlaze, za izlaze moj ima samo za stereo (analogne).

Ili sam te ja možda krivo skužio?

Dobro si skužio. Treba mi pojačalo koje ima koaksijalni ulaz i analogni 5.1 izlaz, ali mi je to sve preskupo jer su cijene preko 1000kn.

17 godina
subwoofer

Šta će ti pojačalo sa analognim 5.1 izlazima? Pa spojiš zvučnike na njega, netreba taj signal više nigdje da ide.

Strogo gledano, da, izlazi za zvučnike jesu analogni i to stoji, ali kad se kaže analogni izlaz misli se na izlaze tipa onaj iz zvučne i sl.

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice