Pomoc=nekakav HDD USB Media Player

poruka: 4
|
čitano: 1.835
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Pomoc=nekakav HDD USB Media Player?

Dakle ,imam G20 i treba mi nekakav jeftini usb player koji bi upiknuo u telku, a da guta sve formate, sve titlove i da nema Cinavia-u il tak nekaj...

Znaci da ga mogu ukopcat jednostavno u PC, drag/n/dropat sve filmove i titlove,istekat i sam ustekat u telku a da sve radi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Budzet?
www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

WD TV live je manje više opće prihvaćen kao najbolji od ovih pristupačnijih media playera. Ako moš probaj ga nabavit negdje izvana ili uzet od nekog rabljeni ako imaš povjerenja jer je napuhana cijena kod nas. Realno vrijedi 500-550 kn. Jak community i čest firmware update.

Za Asus O play sam isto čuo ok komentare. To je negdje za taj rang od 500-600 kn.

A ako misliš dat više para onda svi hvale ove Popcorn media playere.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.4.2012 0:58 (gringo88).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Pomoc=nekakav HDD USB Media Player?

Pozdrav,

pošto tvoj G20 ima mogućnost DLNA, uštekaj PC i TV na mrežu lan kablom i instaliraj PS3 Media Server na PC. Mislim da je to jako dobra varijanta, a totalno besplatna. Isprobao sam puno media playera i uvijek se pojavi neki nedostatak. Na ovaj način imaš filmove na jednom mjestu, nemaš potrebe prebacivati na vanjski hard i nemaš petljanja s usb kablovima. Ako trebaš ikakvu pomoć kontaktiraj bivšeg vlasnika G20.

Pozdrav,

Hrvoje

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice