Moj tata ima auto Peugeot 307. E sada, htjeli bi u njega ugraditi novi radio sa USB prikljuckom jer ga ovaj standardni, koji je dosao s autom, nema(moze preporuka cca 600 kn, ako postoji). Posto sa ovim starim se moglo upravljati sa volana, pitam kada bi ugradili novi, da li bi se sa novim moglo upravljati isto sa volana?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
itko?
marke ;pioneer,kenwood,alpine druge izbjegavaj a pogotovo sony jer je šrot imam ga a imao ga je i brat
. Posto sa ovim starim se moglo upravljati sa volana, pitam kada bi ugradili novi, da li bi se sa novim moglo upravljati isto sa volana?
A ovo?
možda i može malo pogledaj po internetu,ali samo se drž ovih marki
u tome je i stvar sto nigdje to nemogu nac :S
odeš na službene stranice npr pioneera i gledaš ima li tu mogućnost koji player,vjerovatno su te firme mislile i na to
Moj tata ima auto Peugeot 307. E sada, htjeli bi u njega ugraditi novi radio sa USB prikljuckom jer ga ovaj standardni, koji je dosao s autom, nema(moze preporuka cca 600 kn, ako postoji). Posto sa ovim starim se moglo upravljati sa volana, pitam kada bi ugradili novi, da li bi se sa novim moglo upravljati isto sa volana?
Mislim da ti je najbolje uzeti komad dodatne opreme, mislim da se zove Peugeot USB Box. Ima USB, Line-In i AUX priključak, brzo i jednostavno se instalira, kompatibilan je sa tvojim postojećim radiom, a zadržavaš i potpunu funkcionalnost sa daljinskim upravljačem na volanu.
Za cijenu provjeri kod nekog ovlaštenog koncesionara - ovdje pogledaj koji ti je najbliži.