Novi radio

poruka: 8
|
čitano: 3.142
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Novi radio

Moj tata ima auto Peugeot 307. E sada, htjeli bi u njega ugraditi  novi radio sa USB prikljuckom jer  ga ovaj standardni, koji je dosao s autom, nema(moze preporuka cca 600 kn, ako postoji). Posto sa ovim starim se moglo upravljati sa volana, pitam kada bi ugradili novi, da li bi se sa novim moglo upravljati isto sa volana?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Novi radio

itko?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Novi radio

marke ;pioneer,kenwood,alpine druge izbjegavaj a pogotovo sony jer je šrot imam ga a imao ga je i brat

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
15 godina
neaktivan
lajK kaže...

. Posto sa ovim starim se moglo upravljati sa volana, pitam kada bi ugradili novi, da li bi se sa novim moglo upravljati isto sa volana?

A ovo?

15 godina

možda i može malo pogledaj po internetu,ali samo se drž ovih marki

15 godina
neaktivan
Novi radio

u tome je i stvar sto nigdje to nemogu nac :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

odeš na službene stranice npr pioneera i gledaš ima li tu mogućnost koji player,vjerovatno su te firme mislile i na to 

17 godina
neaktivan
lajK kaže...

Moj tata ima auto Peugeot 307. E sada, htjeli bi u njega ugraditi  novi radio sa USB prikljuckom jer  ga ovaj standardni, koji je dosao s autom, nema(moze preporuka cca 600 kn, ako postoji). Posto sa ovim starim se moglo upravljati sa volana, pitam kada bi ugradili novi, da li bi se sa novim moglo upravljati isto sa volana?

Mislim da ti je najbolje uzeti komad dodatne opreme, mislim da se zove Peugeot USB Box. Ima USB, Line-In i AUX priključak, brzo i jednostavno se instalira, kompatibilan je sa tvojim postojećim radiom, a zadržavaš i potpunu funkcionalnost sa daljinskim upravljačem na volanu.

Za cijenu provjeri kod nekog ovlaštenog koncesionara - ovdje pogledaj koji ti je najbliži.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.5.2010 23:23 (macak).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice