Maxtv stb

poruka: 5
|
čitano: 1.801
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Maxtv stb
Pozdrav,frendu mi je crko STB od Max_TVa (Klinac od 2god,mu je prolio mlijeko po STBu),pa sada to nemoze zamijeniti,te ja sam mu reko dati moj stari STB posto ga nekoristim,napavio sam na njemu reset drzeci gornju i doljnju strelicu no nepali javlja: "greška pri povezivanju, molimo provjerite kablove". , pa ako netko mozda zna kako napraviti da radi,tj. da on upise svoje podatke u STB. . . HVALA

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Maxtv stb

Nikako, da bi tvoj stari STB proradio na njegovoj ADSL liniji moraju tvoj STB autorizirati u centrali. A oni to naravno nece napravit....

14 godina
protjeran
Maxtv stb
Tako je nekad bilo,no ja mislim da danas ne,why? jer danas dobivas sam STB i sam spajas,tak da nemoras zvati centralu i pitati aktivaciski kod,te da ga oni aktiviraju. . .

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Maxtv stb

No dobro, ako ti mislis da je tako onda si ga sam autoriziraj, ne trebas gnjaviti tu nas na forumu {#}

A ja ti jos jednom kazem da se tvoj stari STB mora nanovo autorizirati ako ga zelis prikljuciti na njegovu ADSL liniju jer sistem pamti njegov stari STB i stoga ne prihvaca tvoj zamjenski koji si mu ti dao

I stoga bi ovlastena osoba (dakle monter t-coma) morao zvati centralu da reautoriziraju drugi STB od onoga koji je dosada bio na toj liniji

14 godina
protjeran
Maxtv stb
ok...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice