LOGITECH X530 adapter

poruka: 4
|
čitano: 1.865
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
LOGITECH X530 adapter

Pozdrav ljudovi!

Pretpostavljam da je ovaj podforum ok za moj upit, ako nije slobodno ga pomaknite gdje bi trebao ići (jer ja nisam siguran).

Uglavnom, stoji mi doma Logitech X530, međutim zagubio se onaj adapter sa kojim se spaja na TV, tj. spojen je na TV ali samo rade 2 zvučnika jer mi fali ovo čudo:

http://www.ebay.com/itm/Logitech-Game-Console-Audio-Adapter-5-1-Speaker-System-Convert-RCA-Single-1-8-/141592701277?hash=item20f795295d:g:6skAAOSwPYZU9kGd

Moje pitanje je, da li netko zna da gdje se može kupiti u HRV (Zagreb) ili eventualno da netko ima viška jedan za pokloniti/prodat?

Hvala unprijed na odgovorima!

EUW: Mn3mica | Steam: Mn3mica
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: LOGITECH X530 adapter

Taj ti adapter neće dati pravi 5.1 zvuk, nego će ti stereo ulaz vještački rasporediti na sve izlaze.

Ako imaš LCD televizor sa optičkim izlazom, najbolje ti je da kupiš neki dolby digital decoder sa e-bay-a, koji ćeš optičkim kablom spojiti na tv, a sa tog decodera ćeš imati analogne izlaze za zvučnike. Treba ti ovakav model:

http://www.ebay.com/itm/AC3-DTS-Digital-to-Analog-Audio-Decoder-5-1-2-1-CH-Optical-SPDIF-Coaxial-Dolby-/172032294095?hash=item280dec7ccf:g:OZQAAOSwk1JWcovH

9 godina
neaktivan
LOGITECH X530 adapter

Hej Mn3mica,

jesi možda kupio taj adapter. Ja isto imam te zvučnike spojene na tv preko ovog običnog adaptera koji dobiješ s njima, što znači da nemam pravi 5.1. zvuk, već neki stereo. E sad, ako si kupio, zanima me da li primjetiš razliku u zvuku i da li se isplati kupiti taj decoder?

Tnx

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: LOGITECH X530 adapter

Pozdrav!

Na kraju ništa, nikako nisam uspio dobiti to što sam tražio...

Mislim, meni treba za stereo, samo da rade svi, jer ovako mi rade samo 2 :(

EUW: Mn3mica | Steam: Mn3mica
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice