Kućno kino pitanje

poruka: 4
|
čitano: 1.282
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Kućno kino - PC

Poštovanje !

Ljudi,imam problem. Znači ovako,uzeo sam od starog kućno kino ( 5 malih zvučnika+subwoofer) i spojio na laptop. Kad sam pustio glazbu čuo sam je samo na dva zvučnika od 5 i na subwooferu.

Jel radim nešto krivo? Jel sam možda krivo spojio ostala 3 zvučnika? Isprobao sam sve moguće kombinacije ali 0 bodova. Lega mi je rekao da je kabel problem jer ima samo dvije žice,a zvučnika 5 ali 100% sam siguran da me samo vuče za nos :S

Uglavnom,molio bih vas za pomoć jer u subotu pravim žurku,a kad već imam 5 zvučnika onda bih volio sve iskoristiti naravno. Bolje 5 nego 2!

Hvala Vam unaprijed!

Kurve,janjetina i Vuco.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Kućno kino - PC

Ako imaš samo jedan 3.5 mm priključak, onda do zvučnika stiže signal samo 2 kanala, tako da je jedina mogućnost uključiti nekakav "matrix" ili Dolby ProLogic mod na zvučnicima (ako postoji). Inače su potrebna tri priključka (1 za prednji lijevi i desni kanal, 1 za stražnji lijevi i desni, 1 za centralni i subwoofer).

KaeR
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.2.2012 7:22 (KaeR).
14 godina
neaktivan
Kućno kino pitanje

Hvala na odgovoru :)

Imamo još jedno pitanje ako nije problem!

Jel mogu nekako stavit one činčeve na zvučnike od linije? Zvučnici imaju onu crnu i crvenu žicu,ako stavim činčeve na kraj jel bih mogao to koristiti umjesto ovih zvučnika od kućnog kina (One male),ako kužite šta hoću reći..

Kurve,janjetina i Vuco.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Kućno kino pitanje

Ako impedancija tih zvučnika nije manja od impedancije originalnih, možeš, ali snagu će ti ionako odrediti pojačalo u kućnom kinu, eventualno će u toj kombinaciji biti nešto kvalitetniji zvuk.

KaeR
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.2.2012 12:14 (KaeR).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice