Namjeravam kupiti dvd player sa podrškom za divx HD, usb-om, i 5.1 audiom. Koji bi bio najeftiniji sa svim time i molio bi da objasnite dali su playeri sa full hd upscalingom markentinški trik ili stvarno mogu reproducirati 720p/1080p HD.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Namjeravam kupiti dvd player sa podrškom za divx HD, usb-om, i 5.1 audiom. Koji bi bio najeftiniji sa svim time i molio bi da objasnite dali su playeri sa full hd upscalingom markentinški trik ili stvarno mogu reproducirati 720p/1080p HD.
Doma imam ovakav , kod mene se taj marketinski trik pokazo kao istina i pogledao sam par filmova (od kojih izdvajam avatar - ne po samom filmu nego po grafici filma) .. nesto predivno ..
Doma imam ovakav , kod mene se taj marketinski trik pokazo kao istina i pogledao sam par filmova (od kojih izdvajam avatar - ne po samom filmu nego po grafici filma) .. nesto predivno ..
ja ne tražim blu-ray player nego DVD player za nekih 500kn a da ima sve što sam napisao: može reproducirati 720p divx filmove
ima USB
ima 5.1 audio izlaz
treba biti ćim jeftiniji
HDMI na playerima koji ne podržavaju HD, MKv i sl. uređaj upscalira divix-xvid i poboljša ga kojih 10 % jer ne možeš od govna napraviti pitu.
tebi treba nešto od OVOG al to je malo skuplje od 500 kn
prije nekoliko mjeseci je bila i recenzija desetak tih uređaja i u Bug-u. (ne znam koji broj časopisa)