Koji divx hd player

poruka: 4
|
čitano: 2.316
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Koji divx hd player

Namjeravam kupiti dvd player sa podrškom za divx HD, usb-om, i 5.1 audiom. Koji bi bio najeftiniji sa svim time i molio bi da objasnite dali su playeri sa full hd upscalingom markentinški trik ili stvarno mogu reproducirati 720p/1080p HD.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Koji divx hd player
luka7 kaže...

Namjeravam kupiti dvd player sa podrškom za divx HD, usb-om, i 5.1 audiom. Koji bi bio najeftiniji sa svim time i molio bi da objasnite dali su playeri sa full hd upscalingom markentinški trik ili stvarno mogu reproducirati 720p/1080p HD.

Doma imam ovakav , kod mene se taj marketinski trik pokazo kao istina i pogledao sam par filmova (od kojih izdvajam avatar - ne po samom filmu nego po grafici filma) .. nesto predivno ..

16 godina
neaktivan
xXxBIMBOxXx kaže...
luka7 kaže...

Doma imam ovakav , kod mene se taj marketinski trik pokazo kao istina i pogledao sam par filmova (od kojih izdvajam avatar - ne po samom filmu nego po grafici filma) .. nesto predivno ..

ja ne tražim blu-ray player nego DVD player za nekih 500kn a da ima sve što sam napisao: može reproducirati 720p divx filmove

ima USB

ima 5.1 audio izlaz

treba biti ćim jeftiniji

17 godina
protjeran
luka7 kaže...

HDMI na playerima koji ne podržavaju HD, MKv i sl. uređaj upscalira divix-xvid i poboljša ga kojih 10 % jer ne možeš od govna napraviti pitu.

tebi treba nešto od OVOG al to je malo skuplje od 500 kn

prije nekoliko mjeseci je bila i recenzija desetak tih uređaja i u Bug-u. (ne znam koji broj časopisa)

Najbolja hrana je afrička; jedeš malo, a imaš veliki stomak !
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.8.2010 14:26 (Bugofil).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice