iPod Touch 2G - sve radi osim zvuka

poruka: 6
|
čitano: 1.695
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Znaci dogadja mi se sljedece : Sve radi na navedenom iPod-u osim zvuka. Ne radi ni "vanjski" zvucnik a nema zvuka ni na slusalicama. Ukoliko zelim pustiti glazbu nakon sto udje u play mode tako isto odmah izadje iz njega nazad na playlistu. Sto sam pokusao napraviti : Reset (nije upalio)...micanje svega i napravljen restore (nije upalilo)...erase all content and settings (nije upalilo)...Ako netko ima ideje sto bi moglo biti u pitanju neka slobodno predlozi :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: iPod Touch 2G - sve radi osim zvuka

jedina opcija nosit na servis...

Robi
14 godina

Osobno imam Itunese i svu glazbu na kompu u njima, i kada sam pročitao tvoj post, pokušao sam malo progruntati problem kroz Itunese, ali!!??

Itunese ne mogu otvoriti i kaže mi da ih reinstaliram, da, ali kako, ne žćeli izgubiti ower 8 GB muzike i ponovo ju instalirati. Pokušat ću sa restartom računala, ako uspijem dobiti Itunse OK, ako ne dobijem, hmmmm, tek onda će postati zabavno i meni!!{#}

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma,i meni se to dogodilo...kada sam isao napraviti restore iPod-a {#} Odjenom izbacio neku gresku, restartali se iTunes-i, iPod se ugasio-brick...restorao sam ga onda preko Mac-a a na windowsima napravio uninstall starih i stavio nove iTunese. Ponovio postupak i odjednom sve ok. Mozes li napraviti neki back up prije nego stavis nove iTunese?

0 0 hvala 0
14 godina
Bok još jednom, kako mi se čini, backup i nije potreban iz razloga što Itunes imaju modus bekapiranja.
Tako da samo treba reinstal sa Safaria.

BTW; kako si prošao sa svojom makinjom, svira li sada kako ti dirigiraš??!!
ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nope...ni da pisne...nema ni onih uobicajenih zvukova - zakljucavanj,otkljucavanje i sl...kako je kolega rekao nece mi biti druge nego pravac servis iako ne vidim kako mi se to isplati. Koristit cu ga za surfanje i kojekakve aplikacije. Mozda narucim one sluske koje se spajaju u ulaz gdje se iPod puni pa to isprobati.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice