iPod mi je postao neupotrebljiv. iTunes ga ne prepoznaje, explorer da ali neam pojma šta bi s tim (jer ne mogu formatirat). I mediamonkey ga pronađe. Kad ga diskonektam ili kad mu iscuri baterija počinje se restartirat i to po nekoliko puta. Igre nekim čudom rade. Da ne dužim dolje su slike. Ako itko može pomoći bio bih zahvalan.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako ti nije ispadao na pod ili sta vec mozda je problem u update za windowse pa ga zbog toga ne moze prepoznati itunes....
Probaj deinstalirati update za windowse ukljucujuci i registry jer uvijek ostane nesto i instaliraj opet (znaci onaj originalni disk sto si dobio uz njega naravno) i napravi update preko njega sa neta...polije toga klasika...restart pa onda probaj!Ako ni to ne moze onda ti jedino preostaje servis!!!
Napravi restore iz iTunesa!
Daj mi molim te objasni kako će napraviti restore iz iTunesa ako je lijepo napisao da iTunesi ne prepoznaju iPod?!?!?
Ja sam imao isti problem, i riješio ga vrlo jednostavno:
deinstalirao tunse,
restartao komp,
instalirao zadnju verziju,
ponovno restartao i sve je radilo ko švicarski sat
Daj mi molim te objasni kako će napraviti restore iz iTunesa ako je lijepo napisao da iTunesi ne prepoznaju iPod?!?!?
deinstalirao tunse,
restartao komp,
"Calgon! I moja perilica radi kao svicarski sat!"
sry, al moro sam to napisat :D
Ako ne uspije ovo gore, probaj napravit restore samog uredjaja sa onom nekom kombinacijom tipki, malo proguglaj, naci ces. (Drzis meni nekoliko sekundi, pa onda neku drugu tipku, pa onda trecu i onda bi trebo radit).
deinstalirao tunse,
restartao komp,
sra, al moro sam to napisat :D
Ako ne uspije ovo gore, probaj napravit restore samog uredjaja sa onom nekom kombinacijom tipki, malo proguglaj, naci ces. (Drzis meni nekoliko sekundi, pa onda neku drugu tipku, pa onda trecu i onda bi trebo radit).
Loooool
btw. restore ipoda se radi tako da istovremeno držiš tipku "meni" i centralnu tipku (neznam koji je točan naziv za nju, ali nije ni bitno) oko 10-14 sekundi ali mislim da mu neće to trebati, jer sumnjam da je do ipoda.
E da zaboravio sam naglasiti, oni restartovi su stvarno potrebni, jer sam ja prvo napravio bez restarta i nije bilo promjene, nakon čega sam ponovio radnju sa restartom (jer su mi tak rekli na nekom apple forumu) i sve je radilo....
a što se tiče calgona....mislim da ti on neće pomoći pri tvom problemu... LOL
deinstalirao tunse,
restartao komp,
sra, al moro sam to napisat :D
Loooool
btw. restore ipoda se radi tako da istovremeno držiš tipku "meni" i centralnu tipku (neznam koji je točan naziv za nju, ali nije ni bitno) oko 10-14 sekundi ali mislim da mu neće to trebati, jer sumnjam da je do ipoda.
E da zaboravio sam naglasiti, oni restartovi su stvarno potrebni, jer sam ja prvo napravio bez restarta i nije bilo promjene, nakon čega sam ponovio radnju sa restartom (jer su mi tak rekli na nekom apple forumu) i sve je radilo....
a što se tiče calgona....mislim da ti on neće pomoći pri tvom problemu... LOL
Da, znao sam da je tako nesto, samo sam mislio da je kompliciranije.
s obzirom na to da ga media prepoznaje ali ne i Itunesi, ja bi napravio totalnu reinstalaciju itunesa i svega što ide s njom ( u add remove programu možeš poskidati jos i quicktime, apple mobile supprot, bonjour, i ostale servise )
ako ni to ne pomogne probaj bootat u hdd modu ( restart za classic je istovremena stiskanje tipki menu i central i držanje nekih pet sekundi do restarta, da bi odmah zatim trebao ući u diagnostic mode istovremenim stiskanjem tipki backward i central. Tu možeš reći ipodu da se sa slijedećim bootanjem ide u Disk Mode.
Ako ti Itunesi ni tada ne vide ipod, onda ti je ili usb problem ili su ti ipod win servisi u banani.