Oako imam problem ako zna netko odgovor na njega.....U koji format da stavim spotove da mogu gledati na dvd-u(kucnom kinu)???
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovisi koje ti formate podržava. To ti obično piše ili na samom uređaju ili u papirologiji koju si dobio s njim. Za konverzije preporučujem Format Factory, a za prebacivanje u DVD format i prženje DVDFlick (obadva besplatna).
Al u koji format da stavim?
pa vidi ako na njemu piše divix/xvid onda podržava avi fajlove. sad opet ovisi odakle su ti spotovi, ako je skinuto s youtube i ako nije konvertirano onda su u flv formatu, a taj format ti ne čita niti jedan dvd player - dakle treba ih konvertirati u avi (ako dvd player podržava avi-pretpostavljam da podržava).
za konverziju iz flv u avi možeš upotrijebiti besplatan format factory .
Skinute su s youtuba i stavim u avi format i nece da ocita
pa daj vidi u uputstvima koje formate podržava, jel piše negdje na njemu divix/xvid. s čime si konvertirao video?
Jebiga to ja frendici sad ja neznam kakav onda ima dvd...konvertiram s any vido converter....
Moj dvd neocitava divix
od Avi treba napraviti pogodno za čitanje na bilo kojem DVD-u (neznam kako se to zove :P oni vob fileovi xD)
ConvertXToDvd 4
ja ga koristim i pretvori mi avi file s titlom i direktno sprži na dvd ;)
Ok ev probat cu
Jebiga to ja frendici sad ja neznam kakav onda ima dvd...konvertiram s any vido converter....
Moj dvd neocitava divix
pa što nisi odmah rekao da je od frendice - neka ti pročita koji je model pa ćemo proguglati da vidimo što podržava a što ne.
od Avi treba napraviti pogodno za čitanje na bilo kojem DVD-u (neznam kako se to zove :P oni vob fileovi xD)
ConvertXToDvd 4
ja ga koristim i pretvori mi avi file s titlom i direktno sprži na dvd ;)
da, avi fajlove pretvriš u dvd - umjesto komercijalnog convertxtodvd se može upotrijebiti i dvd flick koji je besplatan - evo uputstva kako se koristi
Hwala ti druze :D