Dvd(kucno kino)

poruka: 11
|
čitano: 3.859
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Dvd(kucno kino)

Oako imam problem ako zna netko odgovor na njega.....U koji format da stavim spotove da mogu gledati na dvd-u(kucnom kinu)???Neodlučan

palenta
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dvd(kucno kino)

Ovisi koje ti formate podržava. To ti obično piše ili na samom uređaju ili u papirologiji koju si dobio s njim. Za konverzije preporučujem Format Factory, a za prebacivanje u DVD format i prženje DVDFlick (obadva besplatna).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dvd(kucno kino)

Al u koji format da stavim?

palenta
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Dvd(kucno kino)

pa vidi ako na njemu piše divix/xvid onda podržava avi fajlove. sad opet ovisi odakle su ti spotovi, ako je skinuto s youtube i ako nije konvertirano onda su u flv formatu, a taj format ti ne čita niti jedan dvd player - dakle treba ih konvertirati u avi (ako dvd player podržava avi-pretpostavljam da podržava).

za konverziju iz flv u avi možeš upotrijebiti besplatan format factory .

15 godina
neaktivan
Dvd(kucno kino)

Skinute su s youtuba i stavim u avi format i nece da ocita

palenta
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pa daj vidi u uputstvima koje formate podržava, jel piše negdje na njemu divix/xvid. s čime si konvertirao video?

15 godina
neaktivan

Jebiga to ja frendici sad ja neznam kakav onda ima dvd...konvertiram s any vido converter....

Moj dvd neocitava divix

palenta
16 godina
neaktivan
Dvd(kucno kino)

od Avi treba napraviti pogodno za čitanje na bilo kojem DVD-u (neznam kako se to zove :P oni vob fileovi xD)

ConvertXToDvd 4

ja ga koristim i pretvori mi avi file s titlom i direktno sprži na dvd ;)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ok ev probat cu

palenta
16 godina
neaktivan
Palenta kaže...

Jebiga to ja frendici sad ja neznam kakav onda ima dvd...konvertiram s any vido converter....

Moj dvd neocitava divix

pa što nisi odmah rekao da je od frendice - neka ti pročita koji je model pa ćemo proguglati da vidimo što podržava a što ne.

xDinichx kaže...

od Avi treba napraviti pogodno za čitanje na bilo kojem DVD-u (neznam kako se to zove :P oni vob fileovi xD)

ConvertXToDvd 4

ja ga koristim i pretvori mi avi file s titlom i direktno sprži na dvd ;)

da, avi fajlove pretvriš u dvd - umjesto komercijalnog convertxtodvd se može upotrijebiti i dvd flick koji je besplatan - evo uputstva kako se koristi

15 godina
neaktivan
Dvd(kucno kino)

Hwala ti druze :D

palenta
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice