Dvd/divx player problem

poruka: 4
|
čitano: 1.664
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Dvd/divx player problem

Pozdrav!!

Naime, imam neki vivax player K-195 i problem je sljedeči.

Niti jedan film mi ne prikaže do kraja. Npr. pogledam sat vremena filma, a player mi isključi film i vrati ga na početak.

Mislio sam da je do podrške samog playera, pa reko uzet ću novi.

Uzmem danas quadro 966 model, kad ono ista stvar. Pokušam i premotat, međutim, nikako doć do kraja filma.

A da stvar bude zanimljivija, sve mi je radilo uredno na evertone playeru, koji je koštao pišljivih 150-160kn.

Dal netko zna u čemu je problem?? Jer ja nemam ideju. Unaprijed zahvale i sve najbolje za blagdane.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Dvd/divx player problem

prvo, išo si sa magarca na još  goreg magarca, tako da ne možemo odbaciti mogućnost da ti vulgaris playeri  ne mogu očitati disk do kraja.

S druge strane, možda stvarno disk nije snimljen kako treba ili je korištena opcija DVD overburn pa ti kineski playeri to ne mogu očitati kako treba.

za konkretnu sigurnost, probaj to na nekom poštenom playeru (pajo, sony samy, LG...)

e,da - jel riječ o DVD mpeg2 (VOB) ili divx formatu?

Roosvelt1991 - veliki muljator u trgovinama HWa
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.12.2011 20:23 (cassini).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Dvd/divx player problem

Riječ je o divx formatu, a čini se da sam nešto iskemijo po opcijama ovog novog, i sad radi sve na novom.

Ne pitajte ništa, jer ni ja ne znam o čemu se radi.

Ali caka je u tome, da je na everton đinđi playeru radilo sve kako spada. Player je koštao siću.

Ali ugl. sad na ovom qudro radi kako spada. Šta sam napravio, ni sam ne znam.

Ako uspijem šta iskemijat na vivax-u, javim rezultate.

A tebi čovik hvala na trudu {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Dvd/divx player problem

Nemam pojma jel rijec o filmu sa USB-a ili sa DVD-a,ali znam da šrot playeri ne mogu ocitati do kraja,mozda

nemaju dovoljno memorije?

Kod mene nprm neki Quadro nema sanse da ocita recimo divix preko 750-800 MB velicine,stalno ponavlja prvih

5 min filma,dok sestra ima neki šung-pei-brlj-feng-soi....od 80 KN i cita sve,iako nisam probao,ne bih se iznenadio

da pokrene nekakav Bluray!

Sa DVD-om ne bi trebao imati nikakvih problema,jre on cita direktno sa DVD-a(ili se varam,nemam pojma)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice