DVD player do 400kn

poruka: 28
|
čitano: 5.098
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
DVD player do 400kn

Bok!!!

Želim kupiti novi DVD player jer mi je stari crknu prije par dana...Najviše koliko bi dao je 400kn,a želio bi da ima USB priključak(s kojeg mogu pokretati divix i ostale formate filmova),mp3 i sve ostalo sto se može dobiti za te pare....želio bi da mi preporučite neki best buy za te novce...da čita normalno sve titlove...pa ako bi mi mogli neke takve preporučiti ili da kažete kakve vi imate pa neki dojam o njemu i tak

Uglavnom Hvala Unaprijed!!!!!!!!!

Prije sam bio umišljen sad sam savršen
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: DVD player do 400kn

imaš u metro philipsov blu-ray player za 600 i nešto kuna,dobio je 4 zvijezdice u what hi-fi,mislim da ti se isplati dati 200 kn više

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
16 godina
neaktivan
DVD player do 400kn

jel mozes navesti model koji je to....sto mislis o ovome dali vrijedi uzeti :

http://www.protis.hr/ProductDetails.aspx?q=21153-DVD-player-LG-DVX492H-USB

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hrvojestr kaže...

jel mozes navesti model koji je to....sto mislis o ovome dali vrijedi uzeti :

http://www.protis.hr/ProductDetails.aspx?q=21153-DVD-player-LG-DVX492H-USB

čita sve osim mkv-a, kaže da ima i hdmi ulaz, čisto dobra ponuda za takvu cijenu.

15 godina
DVD player do 400kn

model tog blu raya ti je philips bdp 3000 ,na akciji ti je ,a prava mu je cijena oko 1400 kn,pogledaj malo metro katalog,mislim da će ti ovih dana biti ta akcija,po meni je to jako dobra kupovina,cijena mu je negdje oko 670 kn

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
blackalbum kaže...

model tog blu raya ti je philips bdp 3000 ,na akciji ti je ,a prava mu je cijena oko 1400 kn,pogledaj malo metro katalog,mislim da će ti ovih dana biti ta akcija,po meni je to jako dobra kupovina,cijena mu je negdje oko 670 kn

da to je odlican player ali  nemam trenutno toliko novaca ba bih te molio da ako imas jos koji stavis ali do gore navedene cijene....ili da prokometiras onoga kojeg sam ja stavio...hvala

17 godina
neaktivan

quadro DVD-933. Pusta sve zivo osim MKV i ima sve moguce izlaze.

16 godina
neaktivan
logic kaže...

e i na taj sam naisao na internetu......slican je onom gore lg...ali ima jedan problem a to je da ga nema niti u jednom ducanu odnsosno bar ga ja nemogu nacii.....ako ga nadete javite mi...a sto mislis o lg-u :D

17 godina
neaktivan

Iskreno receno vise vjerujem kinezu jer kinez nije opterecen autorsim pravima i sl ogranicenjima. Ovaj imam i na drugom threadu na ovom forumu je dobio pohvale. Za te pare tesko da ces naci bolje.

Nigdje ne mogu vidjeti kakve izlaze ima ovaj LG. Ovaj quadro ima bukvalno sve. Od VGA do HDMI.

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.3.2010 20:49 (logic).
16 godina
neaktivan
logic kaže...

Iskreno receno vise vjerujem kinezu jer kinez nije opterecen autorsim pravima i sl ogranicenjima. Ovaj imam i na drugom threadu na ovom forumu je dobio pohvale. Za te pare tesko da ces naci bolje.

Nigdje ne mogu vidjeti kakve izlaze ima ovaj LG. Ovaj quadro ima bukvalno sve. Od VGA do HDMI.

a pise na stranici od lg-a da ima i ovaj ali nezz sad.....kupio bi quadra ali ga nema nigdje...a ovog lg-a ima....

15 godina
neaktivan
DVD player do 400kn

Imaš i philips od ponuđenih,neznam koliko je dobar,al je do 400Kn sa USb-om,hdmi,scart,koksial... ; )

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.3.2010 21:09 (1BIT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
logic kaže...

našao sam bio negdje dans kada sam ga gledao da lg ima hdmi i scart.

16 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
logic kaže...

našao sam bio negdje dans kada sam ga gledao da lg ima hdmi i scart.

da ima....zanči isplati mi se taj kupiti...najvažnije mi je da mogu gledati filmove s usb-a(divix).......to ću valjda moci?

16 godina
neaktivan

to ćeš moći sigurno, ne brini, ali znaš kako se kaže "kolko` para tolko` muzike"  Cool  ja sam odavno dignuo ruke od tih dvd playera, pc mi je spojen na lcd tv, odnosno tv mi je postavljen kao "extended display" i gledam što hoću i kada hoću bez problema  Smijeh

16 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

to ćeš moći sigurno, ne brini, ali znaš kako se kaže "kolko` para tolko` muzike" Cool  ja sam odavno dignuo ruke od tih dvd playera, pc mi je spojen na lcd tv, odnosno tv mi je postavljen kao "extended display" i gledam što hoću i kada hoću bez problema Smijeh

opaaa super....ee imam onda neko pitanje za tebe...pošto immam LCD tv u velikoj blizini kompa što sve trebam da spojim komp na tv.....ak imas vremena da mi malo pojasnis :D

16 godina
neaktivan

ma nije problem, koje i koliko izlaza ima tvoja grafička (dvi, hdm, vga), a kave ulaze ima televzor? prvo da to riješimo a onda ćemo lako sve ostalo  Smijeh

16 godina
neaktivan
DVD player do 400kn

evo imam ti ovu grafulju a tv mi je lcd Quadro ..nezz točno koji model ali ima ove priključke

-hdmi

-pc in

-scart

-ona tri pimpeka(zrveni,žuti bijeli)

-s-video

-upgrd

-

http://www.prodaja-ponuda.com/tv-lcd-quadro-tft-22gx10/624524/tvaudiovideo

evo i telkač

grafulja grafulja
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.3.2010 21:35 (Hrvojestr).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

i moj je lcd quadro, ali 32 inča, a karakteristike su im gotovo identčne. imaju i istu rezoluciju. ne mogu skužit po ovome da li tv ima vga ulaz, znaš onaj plavi, što ga imaju stariji monitori (a i novji), ajde molim te pogledaj na njemu da li ga ima.

16 godina
neaktivan
DVD player do 400kn

ima onaj plavi....ako misliš na duguljastoga plavoga sto se usarafljuje sa svake strane...ispod toga piše pc in

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

e to je vga ulaz, tako sam ja spojen. grafička moja ima dvi i vga izlaz. tvoja ima dva dvi izlaza. dakle, najeftni način je spajanje preko vga kabla. odeš u trgovinu gdje se prodaje informatička oprema (ne znam odakle si) i kupiš si vga kabel dugačak koliko je potrebno da dođe od tv-a do grafičke. u toj istoj trgovini kupiš (ako već nisi dobio uz svoju grafičku vga to dvi adapter), i taj adapter staviš na onaj kraj koji će ti ići u tv. spojiš i grafičku i tv, prebaciš tv na pc mod (trebao bi ga imati) i u control panelu prebaciš na extended display ili clone display, ovisi koji operacijski ustav imaš, xp ili sedmicu?

16 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

e to je vga ulaz, tako sam ja spojen. grafička moja ima dvi i vga izlaz. tvoja ima dva dvi izlaza. dakle, najeftni način je spajanje preko vga kabla. odeš u trgovinu gdje se prodaje informatička oprema (ne znam odakle si) i kupiš si vga kabel dugačak koliko je potrebno da dođe od tv-a do grafičke. u toj istoj trgovini kupiš (ako već nisi dobio uz svoju grafičku vga to dvi adapter), i taj adapter staviš na onaj kraj koji će ti ići u tv. spojiš i grafičku i tv, prebaciš tv na pc mod (trebao bi ga imati) i u control panelu prebaciš na extended display ili clone display, ovisi koji operacijski ustav imaš, xp ili sedmicu?

aha....ocke.....puno hvala....btw iz zg sam tak da nije bed....samo da uspijem to spojiti...udaljenost mi je oko 1.5-2m...nije više....koristim xp...koliko će me to otprilike koštati.....

16 godina
neaktivan

ma to će te koštati uvrh glave 50 kuna. sada sam na sedmici (i to mi je podešeno na sedmici), a drugi pc pod xp-om mi je ugašen, ali koliko se sjećam na xp-u (a slično je kao i na sedmici) bi se sam trebao spojiti na tv i prepoznati ga, ako ne, odeš u control panel, u display settingsu mora biti opcija odabira priarnog i sekundarnog monitora, i tv staviš pod sekundarni i clone display. i kada želiš gledati film u npr gom playeru, pokreneš film i samo povučeš taj prozor od gom playera u taj drugi display, jednostavno drag and drop. i film ti se prikazuje na tom drugom displayu, a ovaj od monitora ti je slobodan i možeš raditi s njim što hoćeš.

problem koji se javlja je reprodukcija zvuka. meni je tv od pc-ja udaljen oko 5 metara pa ne mogu to pokrivati s zvučnicima od pc-ja, nego imam kućno kino koje je spojeno na taj tv. e sad, od kućnog kina sam provukao kabel za zvuk do pc-ja, obični kabel koji možeš kupiti bilo gdje (kabel koji ima crveni i bijeli činč i na kraju 3.5 milimetarsku bananicu-košta 20 kuna 15 metara) i tako sam riješio pitanje reprodukcije zvuka.

eto, jel sve jasno?

16 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

ma to će te koštati uvrh glave 50 kuna. sada sam na sedmici (i to mi je podešeno na sedmici), a drugi pc pod xp-om mi je ugašen, ali koliko se sjećam na xp-u (a slično je kao i na sedmici) bi se sam trebao spojiti na tv i prepoznati ga, ako ne, odeš u control panel, u display settingsu mora biti opcija odabira priarnog i sekundarnog monitora, i tv staviš pod sekundarni i clone display. i kada želiš gledati film u npr gom playeru, pokreneš film i samo povučeš taj prozor od gom playera u taj drugi display, jednostavno drag and drop. i film ti se prikazuje na tom drugom displayu, a ovaj od monitora ti je slobodan i možeš raditi s njim što hoćeš.

problem koji se javlja je reprodukcija zvuka. meni je tv od pc-ja udaljen oko 5 metara pa ne mogu to pokrivati s zvučnicima od pc-ja, nego imam kućno kino koje je spojeno na taj tv. e sad, od kućnog kina sam provukao kabel za zvuk do pc-ja, obični kabel koji možeš kupiti bilo gdje (kabel koji ima crveni i bijeli činč i na kraju 3.5 milimetarsku bananicu-košta 20 kuna 15 metara) i tako sam riješio pitanje reprodukcije zvuka.

eto, jel sve jasno?

je....puno hvala sve je jasno...ako cu imati bilo kakvih pitanja javiti cu ti :D jos jednom hvala puno

16 godina
neaktivan

zovi ako gdje zapne, ali mislim da jednostanije ne može. idealno bi bilo spojiti pc i tv s hdmi-jem, ali kad ne ide tako dobro je i ovako.

p.s. i ovako naravno nećeš morati kupovati dvd player Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.3.2010 22:02 (robisierra92).
15 godina
neaktivan
DVD player do 400kn

lol,pa bolje je spojit dvi-hdmi,ako imaš koji slobodan hdmi utor na lcd tv-u,mada ni vga nije loš,ali je staromodniji i analogni.uglavnom dvi=digitalni konektor,hdmi=digitalni konektor,vga=analogni konektor...

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.3.2010 22:27 (1BIT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Hrvojestr kaže...

Bok!!!

Želim kupiti novi DVD player jer mi je stari crknu prije par dana...Najviše koliko bi dao je 400kn,a želio bi da ima USB priključak(s kojeg mogu pokretati divix i ostale formate filmova),mp3 i sve ostalo sto se može dobiti za te pare....želio bi da mi preporučite neki best buy za te novce...da čita normalno sve titlove...pa ako bi mi mogli neke takve preporučiti ili da kažete kakve vi imate pa neki dojam o njemu i tak

Uglavnom Hvala Unaprijed!!!!!!!!!

Ako je do 400 kn onda ti savjetujem da kupiš neki brandirani kao LG, PHILIPS, SAMSUNG itd. recimo LG DVX492H ili još bolje Philips DVP3264 takvi playeri iza sebe imaju podršku proizvođača i izdaju firmware (philips pogotvo). Ako se odlučiš za neki low end player kao Quadro ili VIVAX onda toga nema a to ti može stvarat probleme. Vidim da ti savjetuju Quadro 933, ali ja bi ti rađe preporučio vivax jer ima bolji software i bolje radi sa titlovima dok quadro ima tu manu da di titl isključivo mora biti istog naziva kao film inače ti neće pokazivati titl i ne možeš ga mjenjat tipkom na subtitles (ako ih imaš više) dok VIVAX to može. Quadro neke titlove ne može učitat iako ih pravilno nazoveš i ako u speciikacijama piše da ih podržava. Moja preporuka ti je gore navedeni PHILIPS ili ako biraš low end onda VIVAX!

15 godina
Hrvojestr kaže...
logic kaže...

e i na taj sam naisao na internetu......slican je onom gore lg...ali ima jedan problem a to je da ga nema niti u jednom ducanu odnsosno bar ga ja nemogu nacii.....ako ga nadete javite mi...a sto mislis o lg-u :D

ne možeš ga nać zato kaj su ga zamjenili novi modeli DVD-955 i DVD-966, razlika imeđu ta dva playera ti je ta da 966 ima čitač SD kartica dok 955 to nema, a 955 ti je poboljšani 933, ja sam si nedavno kupio 955

15 godina
neaktivan
DVD player do 400kn

evo da ne otvaram novu temu , isto trebam DVD , 450 kn max, da ima za uzesti u ST , hvala

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.9.2010 21:51 (JokeKralj).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice