Creative Labs Inspire 6.1 6700 vs Sony HT - KT25

poruka: 4
|
čitano: 1.031
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Šta je isplativije i kvalitetnije

Molio bih ako neko ima iskustva sa bilo kojim od ovih sustava da mi da savjet šta je bolje da kupim, jer imam opciju odabira izmedju ova dva sistem za računar prilično povoljno (oko 400 kn)...sistemi su prilično stari, nekih 5 godina, ali u odličnom stanju

creative: http://ixbtlabs.com/articles2/inspire6700/

sony : http://www.amazon.co.uk/Sony-HT-K25-compact-theatre-package/dp/B0000AKKVU

znam da sam dosadan, ali mi je jako hitno, da ne bacam novac uzalud.

hvalaOsmijeh

TNT
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.8.2010 19:42 (bihacit).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ok hvala svima:)

TNT
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jbg, ne vjerujem da ima puno ljudi koji su čuli oba sistema pa da ti nešto pametno kažu.

Ja sam imao 6700 i mogu reć da je sasvim solidan sustav ako nisi nešto zahtjevan, ali ne mogu ga nikako usporedit s ovim Sonyjem jer nikad prije nisam ni čuo za njega.

Bilo bi dobro da poslušaš oba ako možeš pa vidiš sam koji ti bolje zvuči.

Prednost Sonyjevog sustava je što na njega možeš spojiti više uređaja, koliko vidim ima 2 optička i koaksijalni ulaz, a i 2 stereo RCA ulaza. Dok onaj Creativeov sustav ima samo jedan ulaz za analogni 6.1 zvuk.

Eto, ako ti šta pomaže... ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Creative Labs Inspire 6.1 6700 vs Sony HT - KT
Mirko935 kaže...

Jbg, ne vjerujem da ima puno ljudi koji su čuli oba sistema pa da ti nešto pametno kažu.

Ja sam imao 6700 i mogu reć da je sasvim solidan sustav ako nisi nešto zahtjevan, ali ne mogu ga nikako usporedit s ovim Sonyjem jer nikad prije nisam ni čuo za njega.

Bilo bi dobro da poslušaš oba ako možeš pa vidiš sam koji ti bolje zvuči.

Prednost Sonyjevog sustava je što na njega možeš spojiti više uređaja, koliko vidim ima 2 optička i koaksijalni ulaz, a i 2 stereo RCA ulaza. Dok onaj Creativeov sustav ima samo jedan ulaz za analogni 6.1 zvuk.

Eto, ako ti šta pomaže... ;)

Hvala puno, pomaže, kako da ne...svaki savjet je dobrodošao:))

TNT
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice