5.1 zvučnici za PC

poruka: 14
|
čitano: 5.150
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
5.1 zvučnici za PC

Pozdrav svima!

Preporuka 5.1 zvučnika za PC za 500-600kn?

Thx svima!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
5.1 zvučnici za PC

Genius zvučnici SW HF5.1 4000 ili Logitech Z-506

Iako sam Logitech fan, izmedu ta dva modela bih ipak uzeo ove Geniusove !

Music As A Weapon !!
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.7.2011 19:11 (Haf932).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: 5.1 zvučnici za PC

Thx mate! Jel to najbolej što ima kod nas za uzet ili su stvarno best buy?!

15 godina
5.1 zvučnici za PC

Pa po meni su best buy do 600kn.

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
5.1 zvučnici za PC

Izvoli:

http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=9337

po meni definitivno trenutni best-buy zvučnici u tom cjenovnom rangu...

Moja preporuka!

Sapienti sat.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ehe hvala ljudi još jednom an preporukama. Neželim naletit na nešt bezveze znate hehe. Daj mi recite jel mi treba kaka dodatna audio karta za to? Imam P55 Extreme ploču.

Još par pitanja ako može: Jel moguće spojit isto 2 zvučnika od linije(svaki je mislim 90w) da sviraju zajedno sa 5.1 il nije preporučljivo? I dal valjaju one wireless sluške od Sonya MDR od oko 300kn? Il ipak da se držim onih naj spominjanijih ovdje an forumu?

Thx again

15 godina
5.1 zvučnici za PC

Pa netreba ti posebna zvucna kartica posto danasnje ploce imaju odlicne integrirane zvucne kartice.Kaj se tice spajanja dodatnih zvucnika mislim da nece bit potrebno jer ce i ovak derat ( znam po svojima ) !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Oke. Nisam ni mislio da neće heh al nekak će mi ih bit žao uklonit kad su oke jos al oke nema veze sentimentalnost.Btw mogu li ti zvučnici od linije se uštekat u tv (LG 32 LD350) ? Sorry ako je off topic

15 godina
5.1 zvučnici za PC

Trebali bi se dati spojit na TV .

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Budem probao kad dovezem si ove 5.1. De mi reci jel dobar bass na ovima tvojima što preporučaš? To naprosto obožavam kad ga grune!{#}

15 godina
5.1 zvučnici za PC

doma imam zvučnike logitechove kao ove tu, samo stariji model, kupljeno prije 2-3 godine, tako nešta, isto su bili 500-600 kn

i mogu reć da sviraju jako lijepo, bass grune ko blesav, a nije pravi ni pojačan na zvučniku, a još kad se malo namjesti u winampu bass sa enhancherom, pojačat bass na zvučniku i odvrnut bass test na jubitou, pa prozori se tresu kako zna grunut

uživancija slušat neki dubstep na njima

a od ovih zvučnika koje si ti tu predložio, iako nisam nikad čuo ni vidio ove geniusove zvučnike, ja bih išao na njih, ponajviše zbog jedne stvari a to je daljinski za njih, pa imaš više slobode sa kontroliranjem jačine zvuka

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.7.2011 23:47 (matija656).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
5.1 zvučnici za PC

A i drveni su pa pridonosi kvaliteti zvuka !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
5.1 zvučnici za PC

i ja isto mislim da su drveni malo kvalitetniji a i nekako bolje izgledaju. Ha vidit cemo još koje ću. Ovdje u Pž i nema baš neki veliki izbor pa ću morat naručit ak nenađem. Jel u Protisu i Adm uključen pdv u cijenu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Omg pa ti da imas zvucnike 90w prave snage izgorila bi ti i soba a pazi da nebi zvucna kartica..Ja doma imam 5.1 system sony komplet pojacalo je 5x110w...4 zvucnika od 90w rms i bass 130w rms snage... vjeruj mi da nikad nije radilo u mojoj sobi ni na pola nemoguce je jer je premal prostor..ali pravi su wati...e sad ovisi sve tih tvojih 90w koliko je to stvarno rmsw??? o tome ti savisi ako je obicnih takoreci 90w..netreba ti neka kvalitetna kartica sve zavisi...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice