Winamp svira sasvim druge pjesme....

poruka: 7
|
čitano: 1.309
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

....nego što je na playlisti. Naime neke pjesme hoće a neke neće. Add folder ili singl pjesmu otvori , tj. naziv/e, a svira sasvim neka deseta pjesma. Probao sam razne verzije winampa opet se isto dešava. Probaću sa zamjenom playera, tj. sa foobarom2000 ili AIM-op. Ne dešava se kod mene već kod prijatelja u ugostiteljskom objektu, novi sistem mu je odrađen,zaštitu adekvatnu ima(nod32)... i malo veću bazu pjesama na drugoj particiji. Molim savjet,prijedlog ako se tko susretao sa ovim/imao slićan slućaj i hvala unaprijed.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Winamp svira sasvim druge pjesme....

Ma taj winamp mi se nikad nije sviđa... Najbolji ti je Windows Media Player koji dobiješ uz same Windowse , Lipo kreiraš listu u Media Playeru i svira normalno =)

My Only Fear of Death Is Coming Back Reincarnated.
17 godina
neaktivan

Svakako zanimljiv slučaj. Playlista radi na način da .m3u (playlist) file memorira adrese pjesama, tako da ako premjestiš pjesmu na neko drugo mjesto (adresu), Winamp ju neće moći reproducirati nego će ju preskočiti.

Ali da Winamp svira totalno drugačiju pjesmu je čudno. Svakako isprobaj s nekim drugim playerom.

Winamp u normalnim okolnostima svira pjesme s adrese koja je zapisana pri vrhu u "View file info..." na koji dođeš desnim klikom na pjesmu na listi.

-.- ..- .-. .- -.-. .--. .- .-.. .- -.-. ..-. .. --.. .. -.- .- .-.. .- -.-.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
jukiii kaže...

Ma taj winamp mi se nikad nije sviđa... Najbolji ti je Windows Media Player koji dobiješ uz same Windowse , Lipo kreiraš listu u Media Playeru i svira normalno =)

Probaj ti Jaangle navodno je znatno lošiji od WMP ali poslužit ce, preko Colections gore ubacuješ mjuzu i nema problema pa možda ti se i svidi ko zna.{#}{#}

http://www.jaangle.com/

http://i44.tinypic.com/8vurrd.jpg

17 godina

..pa to je i meni bilo čudno,neke svira,neke ne,klik na 1 a ono sasvim neka deseta koja nije na playlisti, mada nije loadana playlista nego add folder ili single file,al nema veze,pripremio sam gore 2 navedena playera pa čemo vidjeti. Hvala u svakom slučaju...

16 godina

Tu u playlisti gdje ti je popis pjesama klikni desni klik na pjesmu i odaberi: "View file info" i pogledaj što piše gore pod path/pfad (mjesto na kojem se nalazi pjesma)

Sada ručno nađi tu pjesmu i provjeri je li to ta pjesma, je li ispravna ili što već....

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Ja sam takav problem imao nakon blokade računala prilikom promjene veličine particije. Pjesme su bile premještene, a partition table nije bio update-an. Te mp3-ice su nepovratno otišle u vjetar.

Drugi put mi se takav problem javio na mobitelu zbog neispravnog card readera. Probaj te pjesme na drugom računalu, ako ni tamo ne budu radile, znači da su uništene. U tom slučaju je veći problem kako je do toga došlo nego to što gubi kolekciju jer to može značiti da ima problema s diskom, matičnom ili memorijom i da su mu i ostali podatci ugroženi.

Heart: _/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_ Brain: __________________________
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice