Unsuported video file

poruka: 8
|
čitano: 1.366
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Unsuported video file

Skinuo sam 3 epizode zakona braće u dvd formatu i sad, skinuo mi ih je onako u vise fileova nekih  i sad inace bi mi skidalo epizode u rarovima pa bi ih extrakto i onda mounto  daemon toolsom, al sad mi je direkt skinulo te neke fileove bez rarova i neznam kako da uspijem to namjestit da mogu gledat. Neznm jesam li dobro objasnio problem al hitno je , zadnje 3 epizode 6 sezone izludit cu ak ne pogledam :D

"As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley!"
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.9.2009 22:25 (lucky_look).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Unsuported video file

Ajd daj mi print screenove tih epizoda, ili jos bolje ako imas MSN dodaj me pa da to rijesimo (byIvica2@hotmail.com). Jer ovako kako si opisao nisam najbolje skuzio, a i sam sam se susretao s takvim stvarima, uglavnom, kazem,  najbolje da postavis slike da tocno vidim o cemu je rijec, nisam te ovako najbolje shvatio.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Unsuported video file

Ako su ekstenzija .7z otvori ih 7-zipom,ako imaju ekstenzije .001,002 otvori ih HJ-splitom.

oko za oko,pasta za zube

0 0 hvala 0
16 godina
Unsuported video file

ma prison breaker je rijesio problem :D

"As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley!"

0 0 hvala 0
16 godina
Unsuported video file

Evo opet problem , a da neradim novi temo postat cu u ovoj. Dakle skinuo sam film u dva dijela a titlovi su jednodjelni ma zanima da li se mogu spojit ti djelovi i s kojim programom-probao sam sa hjsplit ili tako nesto ali kaze files are unequal lenght

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Unsuported video file

Mozes sa virtualdub-om najbrze i najlakse evo kako.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Unsuported video file
Lord Vader kaže...

Da ali ne podrzava divix

16 godina
neaktivan
RE: Unsuported video file
lucky_look kaže...
Lord Vader kaže...

Da ali ne podrzava divix

Ako fajlovi imaju ekstenziju .divx onda ili promeni u .avi ili u virtualdub-u kada otvaras fajl stavi files of type: all files

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice