Skinuo sam 3 epizode zakona braće u dvd formatu i sad, skinuo mi ih je onako u vise fileova nekih i sad inace bi mi skidalo epizode u rarovima pa bi ih extrakto i onda mounto daemon toolsom, al sad mi je direkt skinulo te neke fileove bez rarova i neznam kako da uspijem to namjestit da mogu gledat. Neznm jesam li dobro objasnio problem al hitno je , zadnje 3 epizode 6 sezone izludit cu ak ne pogledam :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ajd daj mi print screenove tih epizoda, ili jos bolje ako imas MSN dodaj me pa da to rijesimo (byIvica2@hotmail.com). Jer ovako kako si opisao nisam najbolje skuzio, a i sam sam se susretao s takvim stvarima, uglavnom, kazem, najbolje da postavis slike da tocno vidim o cemu je rijec, nisam te ovako najbolje shvatio.
Ako su ekstenzija .7z otvori ih 7-zipom,ako imaju ekstenzije .001,002 otvori ih HJ-splitom.
ma prison breaker je rijesio problem :D
Evo opet problem , a da neradim novi temo postat cu u ovoj. Dakle skinuo sam film u dva dijela a titlovi su jednodjelni ma zanima da li se mogu spojit ti djelovi i s kojim programom-probao sam sa hjsplit ili tako nesto ali kaze files are unequal lenght
Mozes sa virtualdub-om najbrze i najlakse evo kako.
Da ali ne podrzava divix
Da ali ne podrzava divix
Ako fajlovi imaju ekstenziju .divx onda ili promeni u .avi ili u virtualdub-u kada otvaras fajl stavi files of type: all files