Program za instrumental

poruka: 6
|
čitano: 4.228
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Program za instrumental

Može li mi neko reći da li postoji (i ako postoji kako se zove) program kojim iz pjesme izbacim glas pjevača, znači da mi ostane samo instrumental od te pjesme?

i ako znate kakav program za pravljenje karaoka - neki dobar karaoke player i editor...

hvala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Program za instrumental

Imas stotine takvih alata, guglaj vocal remover. Samo stvar je u tome da nijedan od tih programa nece radit dobro, a kamoli savrseno i univerzalno.

Ovisi o zanru, a jos vise o samoj pjesmi.

Nije vokal na posebnom kanalu da se moze samo izbrisat. Ti programi obicno rade da maknu neke srednje frekvencije, sta je ponekad, al i nemora bit, frenkvencija di bi kao trebo bit vokal. I sad ti racunaj na hrpe zanrova, tisuce vrsta vokala, instrumenata, snimanja...

www.dice3d.com - Online portfolio

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Program za instrumental
horizon kaže...

Imas stotine takvih alata, guglaj vocal remover. Samo stvar je u tome da nijedan od tih programa nece radit dobro, a kamoli savrseno i univerzalno.

Ovisi o zanru, a jos vise o samoj pjesmi.

Nije vokal na posebnom kanalu da se moze samo izbrisat. Ti programi obicno rade da maknu neke srednje frekvencije, sta je ponekad, al i nemora bit, frenkvencija di bi kao trebo bit vokal. I sad ti racunaj na hrpe zanrova, tisuce vrsta vokala, instrumenata, snimanja...

Nekad je, posebno u filmovima gdje je skoro uvijek na posebnom kanalu zbog sinkronizacije na neke druge jezike. Sto se tice glazbe, znanekada biti, ali rijetko.
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Program za instrumental

Filmski karaoke, zvucni zabavno.

www.dice3d.com - Online portfolio

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Program za instrumental
horizon kaže...

Filmski karaoke, zvucni zabavno.

Nisam skontao?
17 godina
neaktivan
Program za instrumental

Ma to se odnosi na moj post gore.

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice