Problem kod gledanja i konvertitranja videa

poruka: 4
|
čitano: 1.465
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Bok, imam jedan problem. Kad sam god pokušavao skinuti video s you tubea ili sličnih servisa išao sam na stranicu keepvid.com ili savevid.com i sve je savršeno funkcioniralo. Međutim u zadnjih nekoliko dana sam to isto pokušao ali nisam uspio radi meni nepoznatog razloga. Onda sam pokušao skidati videa preko nekih programa npr. instalirao sam realplayer i priko njega sam ga uspio skinuti ali tu mi se javlja problem da taj video koji sam preko njega skinuo mogu gledati samo na realplayeru. Bs player, windows media player i ostali programi ne funkcioniraju, nego samo real player, a prije su naravno videa radila na svim tim programima. I onda pokušam ta videa koja skinem preko real playera konvertirat pomoću  programa doremisoft u mp3 format i naravno ne uspijem iz opet meni nepoznatog razloga. Još ću jednom napomenit da mi je sve to do prije nekoliko dana bez problema funkcioniralo. Pa ako može neki savjet.

Unaprijed zahvaljujem.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

I da usput pitam još i ovo. Zašto mi na mozilli  ne radi you tube (piše mi da ugradim njnoviji  flashplayer iako sam ga ugradio), imam još problem da ne mogu pratit radio stanice na stranici radioteka.org na mozilli. Zbog čega ako znate?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja sam uvijek skidao sa http://www.savevid.com/ ali sada više ne mogu. Traži mi instalirat nekakvu Javu a ne znam jel to sigurno i hoće li mi pomutit Windowse. Ima dosta ostalih programa za skidanje poput youtube downloader / http://youtubedownload.altervista.org/.

Čudno mi radi i iz nekog razloga skida u C:\Users\ima kompjutera\AppData\Local\Temp, pa nekad ga koristim.

javi ako skužiš kako skidat videa ko prije.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem kod gledanja i konvertitranja videa

za skidanje videa sa youtube i općenito svih videa u flv formatu koristim orbit downloader, probaj s njim, a možda bi si trebao instalirati i zadnja codece. ako imaš instalirane codece za flv nema potebe da taj video konvertiraš u bilo koji drugi format jer ih možeš gledati u npr gom playeru.

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.3.2010 14:29 (robisierra92).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice