Ne radi mi zvuk

poruka: 16
|
čitano: 4.341
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Ne radi mi zvuk

Sve je radilo kako treba oko godinu dana. Prije desetak dana sam dobila  internet a nemam nikakav antivirusni program. Ukucam dnevnik kliknem da pogledam video ono ide bez zvuka i pojavi mi se

"error netstream.Play.FileStructure.URL.http:dnevnik.hr/2009/03/27/0ac1aeca99_60205926-1.flv 

Molim vas pomoć dali je virus, zvucna ploca ili nesto treće drivere nemam. Koristim  HP.

BRZO POMAGAJTE..

Hvala!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ne radi mi zvuk

...mislim da je ta greška u vezi sa flash playerom, a ako ne možeš gledati samo "http:dnevnik.hr" nije nikakva šteta...Cool

...kaos...
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.3.2010 21:57 (Jurra).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
RE: Ne radi mi zvuk

E da bar, problem je sa svim zvukovima ili iz memorije kompa ili neta sve nikakav ne reproducira a slika normalno ide,

Jel postoji kakvo rjesenje iako neznam detalje o kompu maticnoj... nista

Zaboravila sam na jos jedan problem

Nista sa interneta ne mogu da instaliram u komp pise mi windows cannot access the specifed device, path, or file. You may not have the appropriate permissions to access the item

kako ovo da maknem i koji antivirusni program da skinem ako moze link...nakon sto rjesim ove vece probleme.

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.3.2010 23:16 (gina2010).
15 godina
protjeran
Ne radi mi zvuk

Ovako. Prvo skini aviru, no nemoj još skenirati. Zatim skini Malwarebytes'. Zatim obriši postojeći browser i zamjeni ga novim. Instaliraj novi Flash Player. Instaliraj drivere za svoju zvučnu karticu. Njih možeš naći na proizvođaćevoj stranici. Eto tako, ako neuspije javi.

Ako ti je netko pomogao, nemoj spammat sa Hvala nego klikni ispod potpisa hvaLa :D

1 0 hvala 0
17 godina
I Am Alive kaže...

Ovako. Prvo skini aviru, no nemoj još skenirati. Zatim skini Malwarebytes'. Zatim obriši postojeći browser i zamjeni ga novim. Instaliraj novi Flash Player. Instaliraj drivere za svoju zvučnu karticu. Njih možeš naći na proizvođaćevoj stranici. Eto tako, ako neuspije javi.

A kak bude to skinula, pa vidis da gore kaze da ne moze nista skinut niti instalirat s interneta.Cool

15 godina
neaktivan

nemogu nista da skidam  kad idem na run pojavi mi se ovo: windows cannot access the specifed device, path, or file. You may not have the appropriate permissions to access the item

16 godina
neaktivan
Ne radi mi zvuk

Dali znaš vratit system na datum kada ti je sve radilo?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jeli komplicirano

da pokusas da mi objasnis

ovo sa skidanjem nevalja odavno a zvuk prije 5 -6 dana

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.3.2010 23:40 (gina2010).
15 godina
neaktivan
Ne radi mi zvuk

jel to znaci nema pomoci moram rusiti sustav....super :(( 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ne radi mi zvuk

Ako imaš winXP onda radi ovim redoslijedom.

start - svi programi - pomagala - system tools - vraćanje sustava. Otvorit će ti se prozor i bit će ti označeno (Vrati računalo na raniju vremensku točku) i samo klikneš Dalje. Kada klikneš Dalje,otvorit će ti se dva prozorčića,u lijevom su ti datumi kao kalendar a u desnom ti prikazuje na koje vrijeme će ti vratit. U lijevom prozoru označi zadebljani datum jer samo na te zadebljane možeš vratit i u desnom samo jednom klikni kako bi ga označila i samo klikaš dalje.

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Ne radi mi zvuk

Uspjela sam, hvala puno. Zvuk radi sad jos ovaj drugi problem  kako da maknem zabrane skidanja sa neta. da mogu da skinem antivirusni program i nadogradim flasplayer da mi nebi opet riknuo zvuk.

Jos jednom hvala na pomoći.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ne radi mi zvuk

Nisam siguran kako,ali probaj ući u Upravljačka ploča - Internet opcije pa tu imaš pod privatnost i probaj isljučit blokator skočnih prozora ili pogledaj u sigurnost da ti nije uključeno Ograničena mjesta. Probaj malo po tome studirat,sigurno ćeš riješit.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Ne radi mi zvuk

Ovo sa skidanjem. Ulogiraj se kao administrator odi na control panel>user accounts>i nađi svoj account i stavi mu sve kao da je administrator

Ako ti je netko pomogao, nemoj spammat sa Hvala nego klikni ispod potpisa hvaLa :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

bok.. ja isto imam problem s zvukom. ali meni prelida zvuk.. malo svira malo ne xD

15 godina
neaktivan
Ne radi mi zvuk

RJESILA SAM PROBLEM HVALA VAM PUNO SVIMA NA POMOĆI.

0 0 hvala 1
15 godina
protjeran
gina2010 kaže...

RJESILA SAM PROBLEM HVALA VAM PUNO SVIMA NA POMOĆI.

Gumb ispod potpisa HVALA se pribraja za staž na forumu, pa njega klikni Namigiva

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice