Najbolji cd-dvd burn majstor?

poruka: 35
|
čitano: 12.217
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Najbolji cd-dvd burn majstor?
Glumac kaže...

Rj ljudi evo pitanje za sve,treba mi pomoć.Zna li ko kako podjelit ISO fajl na dva djela ali da nebude Zip ili Rar datoteka nego da bude fajl.iso part 1 i fajl.iso part 2.Treba mi da prepržim PES 2011 koji je iso fajl od (.= GB na dva DVD-a..(jefinije je).. :D..Hvala...

Pa ono, najprimitivnije...mountaj taj image, i programom za radit image naprvai novi image kojem ćeš odredit max veličinu koja ti paše i on će ti sam to prepolovit...

Ali kad ga hoćeš koristit opet ga moraš kopirat na komp i tako koristit, nisam siguran da ga možeš koristit tako u 2 dijela.

Nika dmi nije trebalo, uvijek imam zalihu DL dvd-a baš zbog takvih stvari

16 godina
neaktivan
Glumac kaže...

Rj ljudi evo pitanje za sve,treba mi pomoć.Zna li ko kako podjelit ISO fajl na dva djela ali da nebude Zip ili Rar datoteka nego da bude fajl.iso part 1 i fajl.iso part 2.Treba mi da prepržim PES 2011 koji je iso fajl od (.= GB na dva DVD-a..(jefinije je).. :D..Hvala...

ne znam zašto ne želiš zip/rar, ali nema veze. onda ga podijeli sa hjsplitom

ali opet ćeš morat sve kopirat sa dvd-ova na disk pa onda to opet spajat u jedan iso i njega montirat

Atomska bubamara
17 godina

Nero koristim otkad sam se prvi puta susreo s prženjem, a kad pržim .iso odmah to napravim iz PowerISO-a...

I must be running out of luck Cause you’re just not drunk enough to fuck
15 godina
neaktivan
Najbolji cd-dvd burn majstor?

Jel netko zna kako da snimim film na DVD sa subtitlovima i da ih dvdplayer na telki zna pokrenuti?Sramim se

(Ako svijetli da sam online, ne znači da sam tu)Two beer or not two beer--- http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1380237
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Plahi kaže...

Jel netko zna kako da snimim film na DVD sa subtitlovima i da ih dvdplayer na telki zna pokrenuti?Sramim se

Imas odlican program za to, convertxtodvd:

Ispod videa imas download link...

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.10.2010 19:39 (scenesports).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice