Imam jedan problem s BS playerom kad pokušam gledati film u mkv formatu. Nemam tona. Nije problem u codecu jer u svim drugim playerima ima i slike i zvuka. Pomagajte! Kako da osposobim BS player?
Ako još niste probali, preporučam KMPlayer (ne, nije onaj KDE-ov).
osobno koristim winamp i real player
WMP 10
winamp za muziku, gom player za video.
za sve KMPlayer.
odličan je, lijepog sučelja i sa puno mogućnosti, netreba vanjske codece, samo ne otvara wma(koliko znam), ali to me ne smeta
imam i winamp instaliran sa dfx-om, ali on će služiti samo za lightshow
windows media player 11 + klite megacodec
audio: foobar2000
video: VLC media player
Najbolja kombinacija
Za video bilo koje vrste tu je Media Player Clasic Home Cinema boljeg nema brz otvara svaki video nema instalaciju i smeca sa sobom ne trebaju mu kodeci a sve to u 7mb besplatan treba jos kaj dodati kralj video reprodukcije kad se uzme sve u obzir!!!
Da li netko ima iskustva sa lg dual media center ms450h? Po materijalima izgleda odlično, ali sam na nekom australskom siteu našao podatak da nema editora da se snimljeno ne može očistiti od reklama, početka ili kraja.
VLC i foobar2000 za mene ubjedljivo dva najbolja do sad...
wmp (od 7-ce) i media player classic
WMP
windows media player 11 + klite megacodec
- audio - windows media player 12
- video - media player classic - home cinema
- codec - k-lite mega codec pack 5.7.5.
Windows Media Player 11, Windows Media center za Win7 i Nero Show Time jer i pržim filmiće i muzike sa Nero 8:P
zanimljivo da za windows 7 ne trebaju nikakvi codecki...
Windows media player 11 i goom player.
winamp- muzika
media player classic- ostala multimedija koja naleti
wmp 11- filmovi dvd tipa
winamp&gom nekad songbird
Winamp & MPC
video: gom + vlc (samo za video streaming) k-lite bez mpc-a instaliran.
Linux: rythmbox + vlc
zanimljivo da za windows 7 ne trebaju nikakvi codecki...
Mislis na WMP 12 pa nije bas tak uopce recimo ne moze otvorit FLV i Flash video, kaj MPCHC moze bez problema te Flac datoteku kaj se tice mjuze kaj je cudno zapravo. Iako moze otvorit MKV cak i H246 to bas ne ide glatko, na par sekundi se izblokira pa onda nekak i otvori nije idealno normalno. No nema problema zato je tu MPCHC koji sve otvara kaj se tice videa u tren oka i ne štuca i zapinje nit malo.
winamp i gom
GOM player
cd denon
dvd denon
cd yamaha
šala mala winamp i bs player,jako rijetko koristim računalo kao izvor glazbe i filma
Audio: Windows Media Player 12
Video: VLC Media Player
Slike: Picassa preglednik fotografija.
To su moji playeri.