Koji DVB-T viewer koristite na svom PC-u?

poruka: 5
|
čitano: 3.730
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

svi oni koji imaju u svom PC-u DVB-T karticu ili USB stick...znaju u cemu pricam :)
dakle, evo vec vise od godinu dana za gledanje TV-a korsitim Microsoftov-Windows Media Centra koji mi pomalo počinje ići na živce (kao i večina njihovih proizvoda), a kap je prelila čašu kad sam otkrio da nemogu, koristeći 2 monitora, na jednom imat upaljen TV u full screenu a na drugom raditi...
pa eto, zanimaju me vase preporuke, koje programe vi koristite za pregled TV-a na PC-u?
hvala! {#}

TiONiO

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Koji DVB-T viewer koristite na svom PC-u?

total media arcsoft koji sam dobio uz dvb t uredjaj.jedina mana sto nema zoom opcije kao windows media centar,sve ostalo je bolje

16 godina
odjavljen

Ova kartica i Terratec Home Cinema softver koji sam dobio sa karticom.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

DVB Viewer Pro v4.5.0.0

Volim ga zato što:

• Hrvatske znakove u EPG mi očitava pravilno (iako prijašnje verzije mi to nisu radile)
  • daljinski koji sam dobio sa usb dvbt karticom mi radi s ovim programom i to svaki gumb na njemu, a i sam možeš konfigurairati koji gumb je za kaj
  • hrpa postavki koje možeš podesiti

Imam Infinity usb dvbt karticu...zaboravio sam koji model...AF 9035 BDA mi javljaju Windowsi 7 u Device Manageru.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.4.2011 12:45 (mv5002009).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

hvala puno na odgovorima, al tražeći po googlu naišao sam na rješenje problema dual monitora
a to je program http://www.mods.com.au/Maxifier/

pokrene mi WMC u Live TV-u i u Full Screenu na drugom monitoru samo jednim klikom, i mogu normalno radit na glavnom monitoru
jos jednom hvala, al ipak cu jos neko vrijeme ostat na WMC-u! :)
LP

TiONiO

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice