svi oni koji imaju u svom PC-u DVB-T karticu ili USB stick...znaju u cemu pricam :)
dakle, evo vec vise od godinu dana za gledanje TV-a korsitim Microsoftov-Windows Media Centra koji mi pomalo počinje ići na živce (kao i večina njihovih proizvoda), a kap je prelila čašu kad sam otkrio da nemogu, koristeći 2 monitora, na jednom imat upaljen TV u full screenu a na drugom raditi...
pa eto, zanimaju me vase preporuke, koje programe vi koristite za pregled TV-a na PC-u?
hvala!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
total media arcsoft koji sam dobio uz dvb t uredjaj.jedina mana sto nema zoom opcije kao windows media centar,sve ostalo je bolje
Ova kartica i Terratec Home Cinema softver koji sam dobio sa karticom.
DVB Viewer Pro v4.5.0.0
Volim ga zato što:
- Hrvatske znakove u EPG mi očitava pravilno (iako prijašnje verzije mi to nisu radile)
- daljinski koji sam dobio sa usb dvbt karticom mi radi s ovim programom i to svaki gumb na njemu, a i sam možeš konfigurairati koji gumb je za kaj
- hrpa postavki koje možeš podesiti
Imam Infinity usb dvbt karticu...zaboravio sam koji model...AF 9035 BDA mi javljaju Windowsi 7 u Device Manageru.
hvala puno na odgovorima, al tražeći po googlu naišao sam na rješenje problema dual monitora
a to je program http://www.mods.com.au/Maxifier/
pokrene mi WMC u Live TV-u i u Full Screenu na drugom monitoru samo jednim klikom, i mogu normalno radit na glavnom monitoru
jos jednom hvala, al ipak cu jos neko vrijeme ostat na WMC-u! :)
LP