Izrada DVD-a

poruka: 8
|
čitano: 2.574
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Izrada DVD-a

Kako izraditi Video-DVD sa skinutim filmovima s YouTube-a?

Molim vas hitno!!!!

Alan

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Izrada DVD-a

samo jedno pianje... zasto? ako imas nero, mozes preko njega.

***em sve! (mislim ovo je opaka psovka, ne opisivanje mog ljubavnog života)
17 godina
neaktivan
A sta ne bi trebao staviti u drugi format te filmove kako bi mogao gledat na DVD-u, a ne samo na kompu.
17 godina
neaktivan
Izrada DVD-a

Znam da treba pretvoriti u drugi format. Jel moguće napraviti takav DVD, ali da ga Nero ne sprži, nego da ga spremi u .iso formatu?

Alan

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

prije nego sta ga zaprzis, izaberi image drive (ili tako nesta, ne sjecam se vise koristim ashampoo burning studio) i onda ce te pitat di to zelis spremit i u kojem formatu... mislim da mozes birat izmedu .iso i .nrg...

***em sve! (mislim ovo je opaka psovka, ne opisivanje mog ljubavnog života)
17 godina
moderator
Alan kaže...

Kako izraditi Video-DVD sa skinutim filmovima s YouTube-a?

Molim vas hitno!!!!

16 godina
neaktivan
Izrada DVD-a

Sliko sam kuću iznutra. Zato da vidim kad bi nešto bušio ili nešto tako slično pa da mogu vidit di dodi kablovi od stuje i cjevi od vode.......pa sad ako neko zna program u koji bi mogo stavit te slike i na te slike napisat iz kojeg su djela kuće i tako slićno.......treba mi to hitno!!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
sveznalica kaže...

Sliko sam kuću iznutra. Zato da vidim kad bi nešto bušio ili nešto tako slično pa da mogu vidit di dodi kablovi od stuje i cjevi od vode.......pa sad ako neko zna program u koji bi mogo stavit te slike i na te slike napisat iz kojeg su djela kuće i tako slićno.......treba mi to hitno!!!!

Windows movie maker.
Ima i puno boljih na netu, ali ti je već instaliran na kompu ,   pa da se ne mučiš da tražiš. 
Nisam promjenio avatar. Sad samo nemam zastavice.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice