Spojio sam komp sa tv(HDMI kablom).Imam graf asus hd 5450.Sliku sam morao podešavati u Catalyst.Sve mi dobro radi,ali nakon 45 min gledanja ton počme sa jekom govorit.To traje 5 minuta i vrati se u normalu.Probao sam mijenjat pleyere ali na svakom mi to napravi.Znači nakon 45 min točno on promjeni ton da ga nerazumiješ na 5 min i onda sve vrati natrag.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
da li ti problem zvuči ovako nekako?:
probaj spojiti komp sa drugom televizijom. (EDIT: ili drugi komp s prvom televizijom) To će ti riješiti pitanje je li problem u tv-u ili kompu.
Par pitanja:
- da li te se taj echo javlja i kad gledaš na kompu (monitoru)?
- koja marka TV-a?
- da li su na tv-u zvučnci samo defaultni televizijski ili imaš spojen kakav surround svašta nešto?
Kada gledam na kompu sve uredu.Nemam drugi tv da spojim sa HDMI.Tv je toshiba 42xv635dg 100hz.Znaći ako je film 2 sata napravi dva tonska prekida.Mislim da je greška windowsa.
da problem zvuči tako
ovako, pročačkao sam malo po forumima i kako mi se čini problem je u TV-u, a ne u kompu.
Pojavljuje se sporadično kod Toshiba, Panasonica, ali i nekih drugih modela. Jedan dio problema uspješno se rješava instaliranjem novog firmwarea televizijama (u servisu). Ne mogu tvrditi da se to dešava u tvom slučaju, ali nisam baš naletio na takav problem sa uzrokom u windowsima, kartici ili driverima.
Još možeš par stvari napraviti: promjeni HDMI kabel, promjeni ulaz (ako imaš više HDMI ulaza na TV-u -> mislim kabel preštekaj iz jednog u drugi HDMI), probaj nekako posuditi laptop sa HDMI ili DVI izlazom pa ga spoji na TV i vidi da li se problem ponavlja.