Čudno zujanje na youtube-u

poruka: 8
|
čitano: 2.247
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Dakle problem je sljedeći - svaki put kad pokrenem neki spot na youtube-u, čujem glasno i kratko zujanje jako visokih frekvencija (na zvučnicima), koje se ponavlja valjda oko pet puta u minuti i svaki put je druga frekvencija, naprosto nešto bolno za uši, tako da uvijek spotove moram sniziti, da mi bubnjići ne stradaju. Moram napomenuti da mi se to zujanje događa svaki put kad pristupim youtubeu i pokrenem neki video tamo. Nikad mi se to nije dogodilo recimo kad bi slušao mp3-ce s diska ili gledao neki film s diska, nego samo ISKLJUČIVO NA YOUTUBE-U. Snizio sam volume svih uređaja na volume controlu , osim "Wave"-a.

Zna li tko u čemu je problem? Hardwerski ili softwerski?

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.7.2009 11:54 (N. Ohm).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

vjerojatno ću sad izvaliti glupost ali nema veze.

Ja sam imao isti problem sa DVD koncertom od Avril. Kad sam ga pustio isto je bio ultra glasan šum i u pozadini pravi zvuk s DVDa.

Rješio sam ga ultra jednostavno tj. samo sam u glavnom izborniku promjenio način rada zvuka. Vjerojatno to ima i na PC.

Ali prvo probaj skinuti novi flash-player!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imam najnoviji flash player

Evo recimo - sad slušam satrianija na youtubeu i nema onih zujanja. Al to je sada, ne znam kak će biti idući puta - ono nekad zuji, a nekad ne

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Čudno zujanje na youtube-u
N. Ohm kaže...

Imam najnoviji flash player

Evo recimo - sad slušam satrianija na youtubeu i nema onih zujanja. Al to je sada, ne znam kak će biti idući puta - ono nekad zuji, a nekad ne

snimi zvuk, pa post na rapidshare ;S

Ako ocima gledamo, a mozgom vidimo, onda slijepi ljudi nemaju mozga
17 godina
neaktivan

http://rapidshare.com/files/259259161/zujanje_.mp3.html Evo, tu sam uspio uhvatit dva zujanja

Prvo je na prvoj sekundi, a drugo na sedmoj - prvo se čuje jače nego drugo. Pjesma je od Satriania - Always with me always with you (live 2006). Inače, tu pjesmu sam preslušao (tu istu - live 2006) već nekoliko puta i svaki put je zujanje na drugom mjestu, tak da ne bi netko mislio kako je neka greška u snimanju ove pjesme, pa da zbog toga zuji.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
moderator

Možda primaš frekvenciju svemiraca,možda pokušavaju komunicirati sa tobom.Osmijeh

Ma šalim se,al stvarno iritirajuče.Mojem frendu je isto to bilo i on zamijenio zvucnu

karticu i sve sljakalo pa sad neznam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Zvučna mi je inače integrirana u matičnoj. A mislim, kak bi bio problem u zvučnoj, kad se to zujanje pojavljuje ISKLJUČIVO na youtube-u.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Mozda ti je nes u kompu se pomijesalo provjeri to na ovom linku::               www.Soundmax/service.com

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice