Adobe Premiere Elements 7

poruka: 11
|
čitano: 2.525
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Adobe Premiere Elements 7 - lagg

Evo počeo sam ga koristiti, ali problem mi je što nevjerojatno lagga, koristi čak 900 rama! pogasio sam sve non-essential programe koje rade no opet isto, video kad ga testiram u APE-u šteka nenormalno pa ga stoga nemogu ni testirati kako treba. Može pomoć kako da riješim taj problem lagga/štekanja?

Dinamo živi vječno

0 2 hvala 0
17 godina

aj navedi svoju konfiguraciju

Žac

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

evo

Dinamo živi vječno

0 1 hvala 0
17 godina

konfa je ok za taj program...hm...nego daj vidi taj video koji ti renderas mozda ti ide sporo jer si stavio da gledas na full rezoluciji,umjesto recimo third...ako razumijes sto ti hocu rec...takvi programi ti inace ne stede na memoriji,tako da se netrebas cudit :)

Žac

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imaš 64 bitni sustav na 2gb rama... jel to u redu :S

Meni na C2D 2.00ghz i 3gb ddr2 rama premiere elements 8 radi u redu... grafa je gf 9500GT...

0 0 hvala 0
17 godina

nista nesmeta ako ima 64bitni an 2gb ram,samo neznam sta cemu,osim jedino za Adobe CS5 kolekciju...

Žac

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Adobe Premiere Elements 7
xDinichx kaže...

Imaš 64 bitni sustav na 2gb rama... jel to u redu :S

Meni na C2D 2.00ghz i 3gb ddr2 rama premiere elements 8 radi u redu... grafa je gf 9500GT...

Ma i frend mi je jedan rekao da mi na 2 gige netreba uopće 64 bit, al eto, sad nema šanse da idem install 32, moja je 98 00  GT, btw gledao sam još malo tutorijal na jutubu za APE i kažu da inače troši jako puno rama, baš sam gledao blizu 1000 MB guta meni! A i još nešta mi je čudno, evo nije možda tu problem al da kažem, evo sad sam baš počeo snimati golove iz PESa s frapsom, i sad idem ja snimiti gol i uključim snimanje odjednom počne trzati umjesto da klizi perfektno, dok sa klipovima iz serija/filmova nemam problema, mislim zar to nije imalo nelogično?

Dinamo živi vječno
17 godina

logicnije je da kad snimas nesto iz igre da ti steka tj trza,nego kad snimas film,jer igra je zahtjevnija.Mozes i sam se u to uvidjet padom FPS kad pocnes snimat u PES

Žac

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Adobe Premiere Elements 7
BugHacker kaže...

logicnije je da kad snimas nesto iz igre da ti steka tj trza,nego kad snimas film,jer igra je zahtjevnija.Mozes i sam se u to uvidjet padom FPS kad pocnes snimat u PES

Da, a jel znaš možda način kako da to zapravo sprječim? Tj što da napravim da mi ne trza toliko?

Dinamo živi vječno
17 godina

smanjis postavke na PES ,tipa rezolucija i details na manje.

Žac

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: Adobe Premiere Elements 7

Može li me netko brzinski uputiti kako napraviti dvije stvari:

1. Imam video koji je dosta dugačak, ~40 min, nekih 3GB, i iz njega mi trebaju samo neki segmenti. Znači, 5 sekunda ovdje, 5 sekunda ondje, sve ostalo bih izbrisao. Kako to napraviti?

2. Recimo sad da imam segment od 5 sekundi. Htio bih ga izmijeniti tako da, npr., od 2 sekunde, kamera zumira jedan dio videa, raširi ga na veličinu samog nezumiranog videa, i postepeno, dok zumira, usporava reprodukciju do otprilike polovice normalne brzine. 

Puno hvala unaprijed na savjetima

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice