alo ljudi treba mi neka gameing konfa a 8 k...samo kuciste...neznan bi li se za te pare moglo pricat o procesoru i7...sta mislite...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
alo ljudi treba mi neka gameing konfa a 8 k...samo kuciste...neznan bi li se za te pare moglo pricat o procesoru i7...sta mislite...
Ukupno:7300 kn+kućište
halo ba djeco idite zmire igrajte je.o vas kompjuter i igranje igara
pola ove danasnje omladine sjedi kuci je.eno nezdravo se hrani nigdje ne izlazi i suta igre pa onda nabije 120 kg u 15-toj godini i onda uz to sve dodje na neki forum i napise tekst tipa TREBA MI GAMERSKA "KONFA"
Djecace tebi da treba neka konfiguracija za igranje ti bi je lahko nasao i kupio a nebi svaki dan otvarali ovako us.ano glupe teme
idi si kupi neki SGI Silicon Graphics PC
pa ovome liku treba GAYming konfa.
poruka autoru: ako hoces ciste performanse, naj važnije ti je da imas overclockersi stol.
e ako za ovo ne dobije crvenog nece onda niko drugi
a sad natrag na topic
znaci monitor ti netreba?
koji monitor imas?
Ma Joža je dobro reka
vakih tema ima ka blata
da je malo potražit a ne bit gotovan i odma opalit novu temu
Tema se pretvorila u gluparenje - lock!
MBO-1668 Kn
CPU-2449 Kn
RAM-807 Kn
GPU-1239 Kn
HDD-487 Kn
Optika-499 Kn
Napajanje-539 Kn
Kučište-449 Kn
Ukupno:8137 Kn
Znam da grafička kartica nije "overkill",ali kada bi se išla složiti konfiguracija sa običnim Quad procesorom,onda bi se mogla staviti i jača grafička kartica.
Blu-ray čitač sam stavio jer mislim da je to isplativa investicija za budućnost.