Nokia 5800 xm zaključana tema

poruka: 13
|
čitano: 2.883
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Nokia 5800 xm

kako su usrali taj mob
gledam malo u zadnje vrijeme..mobitel imaju svi geekovi..svi neandertalci..svi homoseksualci..svi streberi..svi smokljani..svi seljaci..svi pirati..svi smogovci..svi jbni madafakeri..

ljudi prosirite horizonte, povisite kriterije

mobitel je previse nokia da bi bio dobar..

razumijem kriza je..al ako se nema para za normalan mob nemorate svi hvalit nesto sto ne valja..oleeeee

just in case just in case
Figo
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.1.2010 2:38 (GodSend).
Moj PC  
0 7 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Nokia 5800 xm
GodSend kaže...

kako su usrali taj mob
gledam malo u zadnje vrijeme..mobitel imaju svi geekovi..svi neandertalci..svi homoseksualci..svi streberi..svi smokljani..svi seljaci..svi pirati..svi smogovci..svi jbni madafakeri..

razumijem kriza je..al ako se nema para za normalan mob nemorate svi hvalit nesto sto ne valja..oleeeee

i ti si otvara temu radi toga, 1. mob je odlican, ali  da svi ga imaju, zasto jer je najbolji ts muzicki mob za te relativno male pare, a nokia radi sasvim dobre, kvalitetne mobitele.....

16 godina
protjeran
Mitsuoka kaže...
GodSend kaže...

kako su usrali taj mob

i ti si otvara temu radi toga, 1. mob je odlican, ali  da svi ga imaju, zasto jer je najbolji ts muzicki mob za te relativno male pare, a nokia radi sasvim dobre, kvalitetne mobitele.....

daj smjesan si..sigurno ga i ti imas

Figo
16 godina
neaktivan
GodSend kaže...
Mitsuoka kaže...
GodSend kaže...

kako su usrali taj mob

daj smjesan si..sigurno ga i ti imas

da iman ga uz omniu i w580, bolji je i od jednog i od drugog, omnia ima jedino bolju kameru, a kad si ti vec popia svu pamet svita aj reci sta je bolje za te pare......i koji ti mob imas pa kazi...

16 godina
protjeran
Nokia 5800 xm

vidim..imas dobar izbor mobitela..omnia..5800 i onaj treci..ko ti je davao savjete..nedostaci su na svakom vidljivi i prije nego ga iz kutije izvadis..

slazem se za te pare nema boljeg moba..al za 500 kn vise itekako ima

imam iphone i nokiu n900 koja ti je na slici (jedina koja valja)

Figo
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
GodSend kaže...

vidim..imas dobar izbor mobitela..omnia..5800 i onaj treci..ko ti je davao savjete..nedostaci su na svakom vidljivi i prije nego ga iz kutije izvadis..

slazem se za te pare nema boljeg moba..al za 500 kn vise itekako ima

imam iphone i nokiu n900 koja ti je na slici (jedina koja valja)

da sve mi je jasno, samo da bi se ti kurcia si otvoria temu, w580 mi je star 2-3 godine, sad je tu radi tomato broja, omnia kad je izasla bila je vrh, a uzeo sam je u vipa sa 100 i kusur kn, n5800xm(t-mobile) sam uzea kad je izasla jer je bila predobra i sad mi uopce ne treba nista bolje, a to sta je masu ljudi ima sta me uopce to tria smetat, ali sta je je ima dosta ljudi a vidi ovo-ono, (a ti sa ajfonon i n900 govoris za 500 kn, nekim ljudima je to cetvrtina place tako da poklopi se usima), iako sad u prvi misec mogu u t-m-a uzet neki drugi mob, a tribala bi n900 doc, sad...triba vidit, ako bude tu uziman nju ako ne onda SE Satio

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.1.2010 3:10 (Mitsuoka).
16 godina
protjeran
Nokia 5800 xm

eto malo i zrelog razmisljanja..n900 ili satio..ocituje se napredak

Figo
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GodSend kaže...

eto malo i zrelog razmisljanja..n900 ili satio..ocituje se napredak

heh u ono doba nije bilo bolje od omnie(winsi su je unistili, a posto ne koristin vip bas onda mi cami na polici doma), 2. radije bi osta na 5800 jer je n900 prevelika, ali maemo :)).....Jedina dostojna kandidatkinja bi bila x10-ka ali hebiga....tako n900<-satio

16 godina
protjeran
Nokia 5800 xm

ja cekam x10..x1 je jos u zaostatku za ostalima..x10 se cini savrsen..mjenjam ga za iphone..nokia ostaje

Figo
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GodSend kaže...

ja cekam x10..x1 je jos u zaostatku za ostalima..x10 se cini savrsen..mjenjam ga za iphone..nokia ostaje

pametno ja san svoj zaminia za 5800 prije cca 1 god, odusevia se lipo copy/paste i puno vise mogucnost...a ne ajtjuns i ta sranja :(((

15 godina
neaktivan
GodSend kaže...

kako su usrali taj mob

kakve ti veze imas sa tim sto ga svi imaju??? ako im se svidja neka kupuju,za mene je mobitel odlican za te pare;)

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
17 godina
neaktivan

Ocigledan poziv na flame. Tema bez ikakvog pitanja ili cilja.

16 godina
protjeran
stevan94 kaže...
GodSend kaže...

kako su usrali taj mob

kakve ti veze imas sa tim sto ga svi imaju??? ako im se svidja neka kupuju,za mene je mobitel odlican za te pare;)

Ma kaki odlićan pre dobar! MRZIM ONE KOJI PLJUJU PO NOKIA 5800 NAVI & Xpress Music!!!!!

Ne psujem,Ne pušim,Ne pijem: e jebemti upade mi cigara u pivu! steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:mato.lukic95
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice