Xiaomi Mi5

poruka: 2.282
|
čitano: 466.632
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Xiaomi Mi5
Jel ima kakvih naznaka da bi mogao MIUI9 Global stable izaći uskoro?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Mi5

Još je rano, tek za mjesec-dva.

facebook.com/MiCroatiaFans Xiaomi MIX 6/256GB - MIUI Super Moderator
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Xiaomi Mi5

Ja dosad nisam našao problema sa betom, slobodno nju skini

Hearthstone: Maks0806#2960 LoL EUNE: Maks0806
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Xiaomi Mi5
Stanje s baterijom na miui 9 eu beta romu, dosta vise se budi nego na stable romu ali nista tragicno kao sto je nekad znalo bit na beta
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
domac5 kaže...
Stanje s baterijom na miui 9 eu beta romu, dosta vise se budi nego na stable romu ali nista tragicno kao sto je nekad znalo bit na beta

Evo usporedba s Miui 9 Global beta 7.8.31.

BF Nick: Xtreme_Switch
10 godina
Ja stavio Lineage os, rano za ista komentirat ali super mi je sta je otisak prsta aktivan i bez da se bas pritisne dugme.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

Just in case it helps someone. 
I'm running Stock 8.2.2 Stable Global un-rooted.
I installed Magisk by temporarily booting into TWRP using fastboot boot twrp.img
Then flashing the Magisk zip file in TWRP.
Reboot

Jel ovo moguće napravit? I mora li se otključavat BL jer lik veli da je un-rooted???

0 0 hvala 0
16 godina
Xiaomi Mi5

moraš otključati BL 

a on je išao na to radi ROOT-a

magisk + magisk manager

MIUI HR TRANSLATOR

0 0 hvala 0
10 godina
Ja sam jucer ujutro prijavio acc za dozvolu za unlock, 10min nakon toga sam dobio sms da mi je odobreno. (Vjer zato sto sam prije imao developer acc kod njih)

Skinio unlock app, odmah u folder unlock appa skinuo i recovery.

Nakon sto je app odradio svoje i unlockao, pokrenuo u istom folderu cmd i flashao preko fastboota twrp.

Probao sam malo lineage os. Dosao sam do ovog zakljucka: koliko god me prije vukao cisti android, toliko mi je sada jako disfunkcionalan i ne povezan. Tako sam se vratio na miui, ovaj put xiaomi eu rom, baziran na miui9.

Nema se šta dodat, sve leti, nema bugova. Bateriju necu komentirat jer je meni ocito neki hardveraki problem s njom, koji god softver stable, beta, miui8, miui9, LOS, xiaomieu, meni na 4g ekran ide do 2.5h i nikako preko. Al ajd brzo se puni pa mi nije tolika tragedija. Ako netko zna gdje narucit bateriju dobru...
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

E da, ako zelite i na miui always on fingerprint. Dakle da ne morate pritiskat tipku, vec je samo taknete i odmah cita otisak i otkljucava, mozete flashati ovaj zip.

https://drive.google.com/file/d/0B1t2GtxZ6-RKM2NNQWNKd2hZUGs/view?usp=drivesdk

Naravl root i twrp nužni.

EDIT:

Evo dodao slike baterije, dakle niti 3h SOTa na niti jednom romu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.9.2017 15:06 (thebatman).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
MASVA kaže...

moraš otključati BL 

a on je išao na to radi ROOT-a

magisk + magisk manager

Kad otključavam BL jel moguće da ne gubim podatke pomoću neke metode, ili se gube jer se mora radit reset? I ne kužim zakaj je išel na root ak je naglasio da ima un-rooted uređaj...

13 godina
thebatman kaže...
Ja sam jucer ujutro prijavio acc za dozvolu za unlock, 10min nakon toga sam dobio sms da mi je odobreno. (Vjer zato sto sam prije imao developer acc kod njih)

Skinio unlock app, odmah u folder unlock appa skinuo i recovery.

Nakon sto je app odradio svoje i unlockao, pokrenuo u istom folderu cmd i flashao preko fastboota twrp.

Probao sam malo lineage os. Dosao sam do ovog zakljucka: koliko god me prije vukao cisti android, toliko mi je sada jako disfunkcionalan i ne povezan. Tako sam se vratio na miui, ovaj put xiaomi eu rom, baziran na miui9.

Nema se šta dodat, sve leti, nema bugova. Bateriju necu komentirat jer je meni ocito neki hardveraki problem s njom, koji god softver stable, beta, miui8, miui9, LOS, xiaomieu, meni na 4g ekran ide do 2.5h i nikako preko. Al ajd brzo se puni pa mi nije tolika tragedija. Ako netko zna gdje narucit bateriju dobru...

Zavidim ti na isprobavanju, ja nemam vremena ni volje više. A nekad sam isto tako. :D

A volio bih probati MIUI9 xiaomi eu, vjerujem da je brz i ako su ikone još uvijek one njihove, po meni ljepše... Al uvijek sam s njim imao problema pa mi mrsko. Od rušenja chroma, automatic brightnes sporo reagirao, baterija kraće trajala. Čekam Global stable i bok! :D

8 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

Pozdrav ljudi! Zanima me koliko vam treba vremenski da se baterija napuni na mobitelu? Moj mobitel je star tek par dana i baterija se napuni za 1h i 30 min. Čitao sam po raznim recenzijama da punjeje  baterije traje 1h i 15 minuta. Mislim nije to sad neka velika razlika, ali me zanima je li to do punjaca ili baterije. 

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Tritone kaže...

Pozdrav ljudi! Zanima me koliko vam treba vremenski da se baterija napuni na mobitelu? Moj mobitel je star tek par dana i baterija se napuni za 1h i 30 min. Čitao sam po raznim recenzijama da punjeje  baterije traje 1h i 15 minuta. Mislim nije to sad neka velika razlika, ali me zanima je li to do punjaca ili baterije. 

Mislim da je to normalno, i meni isto tako, oko sat i po'.

14 godina
neaktivan

Pa tako negdje, zavisi da li ga koristis dok se puni. I kod mene se tako puni. 

10 godina
3h u ekrana i nema sanse vise, narucio novu bateriju.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
thebatman kaže...
3h u ekrana i nema sanse vise, narucio novu bateriju.

Po tutorialu s youtuba nije tesko promjenit, poklopac iza se lako skine, iskopca se s mobitela stara baterija, povuce se neka traka sto ju drzi zaljepljenu i to je to.. bitno je da se ne mora pol mobitela rastavljat da bi doso do baterije 

12 godina
Xiaomi Mi5

Moram priznati da ovaj MIUI 9 global developer na ovom mi5 radi jako dobro. Bar u mom slučaju. ;)

Pucaaaajjjj :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Xiaomi Mi5
Svi smo prezadovoljni, jos kad dode stable koji ce manje baterije trosit moze se rec da smo si kupili noviji mobitel jer bas je osjetno poboljsanje.. msm da ovaj tjedan necu azurirat jer nema nista vrijedno azuriranja
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Xiaomi Mi5

Sranje nakon zadnjeg updejta vise se ne moze birati ove tipke ljevo desno dolje koje god hoces da ti budu

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Xiaomi Mi5

Kako ne? Ja imam back na desnoj, kolega na lijevoj strani. Obojica na zadnjem updateu :D

Hearthstone: Maks0806#2960
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Možda na .eu ali na stock Dev Global ROMu su sjebali mi poredak, tj vratili na recent-home-back (imao sam obrnuto) i izbacili mogućnost da se to promijeni.

16 godina
bubimir13 kaže...

Možda na .eu ali na stock Dev Global ROMu su sjebali mi poredak, tj vratili na recent-home-back (imao sam obrnuto) i izbacili mogućnost da se to promijeni.

Tako je, ja gledam koji k... popizdio sam, izbacili su jednostavnu tu opciju a puno mi bolje bilo kada mi je back bilo na ljevoj tipci i tako naviko i sve i sada 0 bodova budem se tamo žalio na forumu da to vrate u sljedećem updejtu

13 godina
Xiaomi Mi5

Jesi li pogledao u Settings > Additional settings > Key and gesture shortcut?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Cromaki kaže...

Jesi li pogledao u Settings > Additional settings > Key and gesture shortcut?

U Kineskom možda ima, ali u Globalu nema mirroringa. Daj zdrukaj ekipu da to vrati 

Inače, po cijelom forumu ljudi kukaju da je Global žešće zakinut za te opcije u MIUI9 nego kineski ROM, baš su usrali motku, al ajd, bitno da šljaka...

13 godina
bubimir13 kaže...

Inače, po cijelom forumu ljudi kukaju da je Global žešće zakinut za te opcije u MIUI9 nego kineski ROM, baš su usrali motku, al ajd, bitno da šljaka...

All thanks to Google...

10 godina
Ko ce docekat novu bateriju :( svaki dan sve gore.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
thebatman kaže...
Ko ce docekat novu bateriju :( svaki dan sve gore.

dal si probao zadnji miui 9 ? neki kazu da je bolja baterija na njemu 

-neki drugi rom ? rr i kernel drugi?

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.9.2017 18:09 (Deutsch).
12 godina
neaktivan
Global stable 8.2.2.0
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Mi5

To je već star ROM, stavi zadnji Developer ROM preko fastboota.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice