Zašto bi to uopće radio?
kupio sam mi4 prije par dana sa honorbuy. čim je došao imao je na sebi multi 5.12.11 koji je na android kitkat-u. odmah sam instalirao marshmallow slijedeći upute sa xiaomi.eu i radio je jedan dan i onda se počeo gasit. i onda neće reagirat cijeli dan pa se opet da upalit pa se odma ugasi. uspio sam ponovo instalirat noviju verziju ali mi se opet ugasio par minuta nakon što se upalio. dakle, očito je greška u hardware u želim ga poslat na rekalmaciju. na honorbuy piše da se ne smiju radit nikakve modifikacije pa da ne izgubim garanciju vratio bi ga na verziju koja je bila na njemu.
ne znam odakle ti takvi problemi al na ženinom mi4 nema toga
ja sam sa fastbootom + mi flash flešao i spojio particije, flešao TWRP i onda multi
ima shema i za vraćanje na kitkat sa miflash
probaj još flešati
https://www.androidfilehost.com/?fid=24391638059057424
da vidiš dal će se riješiti problemi
ovdje imaš i kitkat fastboot ROM + ostali xiaomi uređaji
skini Diskinfo sa trgovine play pa provjeri particije
Spojene su ti.
Imaš sve na službenim stranicama. Bitno da si se spojio na internet, hoću net generacija, ne?
Ne, uopće pa nisam našao taj postupak u tri klika zanima me jel na taj način moguće instalirati kitkat rom ako je na mobitelu već marshmallow radi same činjenice da su sada particije spojene? i da li igra ulogu ako je instaliran multi sa xiaomi.eu?
koja je razlika između romova sa xiaomi.eu i sa službenog foruma tj. global romova?
Ne, uopće pa nisam našao taj postupak u tri klika zanima me jel na taj način moguće instalirati kitkat rom ako je na mobitelu već marshmallow radi same činjenice da su sada particije spojene? i da li igra ulogu ako je instaliran multi sa xiaomi.eu?
Preko fastboota vratiš nazad na KK.
Sve imaš na njihovom forumu.
Pozz,
gdje kupiti Xiaomi Mi4 LTE, 3GB RAM, 64 GB, po mogućnosti novo (ako je to još moguće)?
Ako nema te verzije od 64GB (jer koliko sam ja tražio nema je baš), onda verzija sa 16 GB.
I jel stavljao itko na njega windows 10 mobile?
Ovo je najmanja cijena što sam u zadnjih par tjedana vidio: LINK
Znači u Merimobilesu 136 dolara + oko 25 dolara na odabrano euroline slanje, da se time izbjegnu dodatni troškovi (PDV), što ispadne ukupno jedva preko 160 dolara. Naravno u pitanju je 16 GB verzija, bijele boje, 4G.
Meni je malo pao u očima Mi4:
1. Malo zbog toga što je crni model dosta skuplji
2. Zatim, iako je željezan okvir taj je mobitel jako osjetljiv na padove, metal prenosi vibracije i pucaju stakleni dijelovi.
3. Dosta ljudi prijavljuje probleme sa šumom prilikom snimanja videa
Je, čuo sam to za guljenje boje, ali se nadam da su to možda noviji modeli kojima su riješili tu boju, zbog toga su i svugdje gdje ga prodaju dosta skuplji.
No eto, vjerovatno i to ne bih htio riskirati, možda prvo priupitati prodavača. Ali ove druge dvije stavke definitivno jesu problem.
Može pomoć stiže mob u ponedjeljak, ovaj dev rom sa xiaomi eu je miui msrshmallow to sto pricate tu ili morsm staviti stable sa xiaomi eu da imam mm?
Ok stavljeni najnoviji stable 7.3 sa xiaomi eu
Razlog je drugačije particioniranje interne memorije tj. određene particije nisu alocirane na odgovarajućim memrijskim adresama odnosno na KK ROM-ovima je particija na koju ide sam OS podijeljena na dva dijela, 2x600 i nešto sitno Mb, a OS koji ti želiš instalirati ima potrebu da te dvije particije budu spojene u jednu veliku, dakle jedna od otprilike 1.2 Gb. Može se riješiti na više načina. Gogle ti je prijatelj. Portaži "xiaomi mi4 partition merge". Eto...
Hvala odlicno si objasnio. U biti kako sam rijesio je da sam u fastbootu flashao najnoviji stable fastboot rom i onda samo dodao sa xioami eu novi stable koji je marshmallow, tako da rijeseno
Pozdrav svima!
Dakle, ima li tko WiFi problema za zadnjim ROM-om na Xiaomi Mi4 LTE-CU 3Gb/16Gb. Naime, kao što znate, zadnji ROM (xiaomi.eu_multi_cancro_V7.3.2.0.MXDCNDD_v7-6.0) je baziran na Marhmallow-u. Gore je zadnji TWRP recovery (3.0.2.0). U mom slučaju je veza očajno spora i često mi izbaci notifikaciju da je spojen na WiFi ali da dotični nije spojen na internet ! Da, probao sam mijenjati parametre unutar WCNSS_qcom_cfg.ini datoteke ali bez nekog uspjeha! Možda netko zna bolje, više (MASVA
)? Hvala unaprijed svima koji nešto pametno odgovore!
Probaj s ovim rješenjem ako pomogne. Ako imaš ovaj isti ruter spominjan u postu, moguće da te ovo zeza.
Probaj s ovim rješenjem ako pomogne. Ako imaš ovaj isti ruter spominjan u postu, moguće da te ovo zeza.
http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/oneplus-one/205583.aspx?page=31&jumpto=5021661&sort=asc&view=flat
Evo probao i bolje je!
Inače, to mi i je default no to je prokletstvo ADSL-a i ujedno biti pod "milosti", kako se to popularno kaže "davatelja internet usluge", a on ti kada mu to odgovara resetira postavke modema bez da bi te ikako obavijestio , a ti onda gledaj (lokalni NAS, printeri (pogotovo ovi bežični), HTPC, laptopi,) kako sve izgubi željene IP adrese.... Ma pljuc, fuj! Je da, rješenje je imati vlastiti ADSL modem, samo nit volje nit vremena...
Hvala Ti u svakom slučaju! Inače, eto, kako i uvijek, u 98% ovakovih "problema" čovjek utvrdi da je u pitanju neka banalna glupost, ali eto...
Hvala još jednom!
mi4 je na akciji na xfs za 139eura
Bok, novi sam ovdje, zanima me, kako što jednostavnije naručiti Xiaomi mi4 ili Redmi 3 PRO koliko sam shvatio to su najbolji modeli za te novce.
Sad ako mi netko može dati "instrukcije" za kupnju s obzirom da imam averziju prema naručivanju s interneta i nisam sklon tome.