Xiaomi Mi4

poruka: 250
|
čitano: 70.058
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Xiaomi Mi4

(primjer slika ) znaci ako je original trebao bih dobiti samo brojeve i slova ? neki pisu da zna stuck u fastboot jer mediatek ne podrzava fastboot nego neki drugi mod http://i.imgur.com/PzA1H7F.png

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.12.2015 22:15 (g3arv8).

0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Mi4

po slici je original

MI4W

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xiaomi Mi4

Koji ROM koristite?

0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Mi4

probao stable, aosp ali se uvijek vratim na multi dev

MI4W

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Mi4

Stavio sam v7 stable s xiaomi.eu

14 godina
neaktivan
Xiaomi Mi4

Bok ekipa,

za vas koji imate mi4 -  sto vam se cini, kako se mi4 drzi danas, dvije godine nakon izlaska?

Sad kad je izasao mi5, cijene mi4 su valjda (ili budu) pale. Trebao bih jedan 5" Xiaomi ( i jedan ~5.5", to ce biti note3 ili 5plus ako izadje). Jel' se isplati sad krenuti na cetvorku? Xiaomi.eu romovi rade uredno ako se ne varam na mi4?

I mozda neka preporuka za naruciti, eu storage.

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
mcf kaže...

Bok ekipa,

za vas koji imate mi4 -  sto vam se cini, kako se mi4 drzi danas, dvije godine nakon izlaska?

Sad kad je izasao mi5, cijene mi4 su valjda (ili budu) pale. Trebao bih jedan 5" Xiaomi ( i jedan ~5.5", to ce biti note3 ili 5plus ako izadje). Jel' se isplati sad krenuti na cetvorku? Xiaomi.eu romovi rade uredno ako se ne varam na mi4?

I mozda neka preporuka za naruciti, eu storage.

mi4c je star nekoliko mjeseci.

14 godina
neaktivan
kexzoR kaže...

mi4c je star nekoliko mjeseci.

Hvala, nisam ni znao da postoji taj model. Na honorbuy je 308.99$ iz eu (3/32). Google kaze da ima usb-c, malo bolji senzor i brzi chipset.

15 godina
Xiaomi Mi4

Moja isprika što ovako iznebuha upadam u temu. Naime, znate li gdje ima, ili možda ima netko od Vas ima, fastboot ROM, a koji nativno podržava Hrvatski jezik za MI 4LTE-CU? Naravno, da je "oficijelni" ROM, ne tweakani. Hvala unaprijed na odgovoru!

0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Mi4

nema fastboot ROM-a s hr jezikom a ni jednim drugim osim kin. i eng. jezika

zato smo i počeli s prijevodom i ubacivanjem eu jezika u  kineski dev ROM

MIUI HR TRANSLATOR

0 0 hvala 0
15 godina
Xiaomi Mi4

Eh! Budući da mi je ovo prvi Xiaomi, a također i korištenje MIUI-a, onda sam po svemu sudeći lupio budaleštinu. Uh! Nekako sam si pomogao pa sam na honorbuy-u natrapao na ROM-ove koji imaju uključen HR jezik kao opciju. Naravno, nije fastboot već klasična system update datoteka ali poslužilo je svrsi. Evo, baš sam radi update sa MIUI Croatia servera na noviju reviziju MIUI-a. Nadam se da će sve proći OK, iako nema razloga da ne prođe. Hvala u svakom slučaju na informaciji i isprika na lupetanju! Hvala!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Može pomoć koji rom sa xiaomi.eu može stable za mi4w sa 3 gb rama?

Koji rom staviti? Znam za moj rn2 se zove hermes ali za mi4 ne kuzim te kodne nazive pa ako može pomoć i dali je lako staviti?
Ili ste stavili win10..

0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Mi4

cancro gledaš

windows 10 ide samo na 4g verziju 4-ke

MIUI HR TRANSLATOR

1 0 hvala 1
16 godina
Xiaomi Mi4

u zadnje vrijeme imam par problema, power tipka mi je postala jako osjetljiva znači samo lagano da prisloniš prst ekran se pali i gasi, i zadnjih par dana mi se jako počeo restartat mobitel, jučer sam stavio 7.1.2.0 global stable i svako malo mi se restarta i baterija smanji za desetak posto ili mi uđe u boot petlju i neće se uopće upalit. ima ko kakvo rješenje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Xiaomi Mi4

Kad će Marshmallow na ovaj telefon?

Neki dan sam ga nabavio i trenutno je na njemu kitkat, a znam da je bilo nekog govora da na proljeće kreće MM.

Sad ne znam jel dolazi na sve verzije ili možda samo na one s 3GB?

Trenutno imam ovu verziju i rom (slika u prilogu):

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
13 godina
bill_jobs kaže...

Kad će Marshmallow na ovaj telefon?

Neki dan sam ga nabavio i trenutno je na njemu kitkat, a znam da je bilo nekog govora da na proljeće kreće MM.

Sad ne znam jel dolazi na sve verzije ili možda samo na one s 3GB?

Trenutno imam ovu verziju i rom (slika u prilogu):

China Developer ROM ti je na Android 6.0

Xiaomi Redmi 1S + Mi Wifi Router + Mi Band - MIUI General Moderator
9 godina
neaktivan
Na aliexpressu model od 2gb rama 149.99$. Model 3gb rama 189.99$. Mislim da se bolji mob. za te novce ne može kupiti. Jedini minus mu je što nema utor za sd card a ima samo 16gb memorije.

2 0 hvala 0
13 godina
M3d0 kaže...
Na aliexpressu model od 2gb rama 149.99$. Model 3gb rama 189.99$. Mislim da se bolji mob. za te novce ne može kupiti. Jedini minus mu je što nema utor za sd card a ima samo 16gb memorije.

Pogledaj si i Redmi 3 ili Redmi Note 2/3

Xiaomi Redmi 1S + Mi Wifi Router + Mi Band - MIUI General Moderator
9 godina
neaktivan
Redmi 3 nema osvjetljenje kapacitativnih tipki što mi se ne sviđa, redmi note 2 sam imao i meni osobno nije neki mob. Kvaliteta izrade je loša. Kućište je skripalo od prvog dana a i 5.5 mi je veliko. Note 3 vjerojatno nije ništa bolji.po forumu pišu da plastični djelovi škripe i da je dolje iskrivljen. Ali za te novce bolji mob ne možeš kupiti. A mi4 je vjerojatno najbolje izrađen jer im je to ipak bio top model...
13 godina
Xiaomi Mi4

na minideal EU warehouse bijeli mi4 3GB ram i bez 4G podrške je 194 $

ima koja povoljnija opcija?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Na aliexpressu 4g model, bijeli, 3gb rama 189$ +26$DHL ima i model od 2gb rama 149.99 +26 $DHL

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Također došao mi je mi4 sa honorbuy, verzija ROM-a 4.4 miui croatia. Jel je moguće napraviti updejt direktno na Android 6.0?
17 godina
Xiaomi Mi4

moraš prvo flešati 5.12.17 verziju (dvaput) da se spoje particije sustava a onda zadnju dostupnu multi verziju

MIUI HR TRANSLATOR

0 0 hvala 1
13 godina
Xiaomi Mi4

Narucio sam mi4 crni sa xiaomiforsale 24.03. platio paypal-om i nisam dobio jos nikakav mail ni tracking number, osim potvrdu payment accepted (dan kad sam uplatio) na order history...jel je vrijeme da se zabrinem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

si ovo pročitao:

This product is on its way to EU warehouse. All taxes and duties are covered. At the warehouse the goods arrive within 1-2 weeks.

Ja nisam mogao odolit pa sam naručio sa aliexpresa mi4, top one shop, nema carine plaćaš samo dhl shipping jer dođe iz UK, imaju samo bijeli model

jedino dok sam se premišljal nestalo je modela od 2GB koji je bio jeftiniji 40$

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2016 21:11 (batizg).
9 godina
neaktivan
Hahaha. I Ja sam ga naručio jer mislim da je za te novce ok. Dolazi mi u ponedjeljak
14 godina
neaktivan

na njemu je trenutno 5.9.24 ali particije su spojene već i nema na sebi twrp već mi recovery. da li prvo moram flešati twrp preko updejter aplikacije kako piše na xiaomi.eu pa onda tek preko twrp-a mogu flešati zadnji multi?

15 godina
Xiaomi Mi4

Pozdrav svima!

Dakle, ima li tko od Vas informaciju, radi li na zadnjem Cyanogenmodu (cm-13.0-20160316-SNAPSHOT-ZNH0EAO1QN-cancro) LTE?

Iz build.prop-a je teško nešto zaključiti (bar meni) jer je dosta drugačiji od prijašnjih iteracija androida (ovo je 6.1) tako da nigdje ne vidim ril. linije.

Naime, po raznim forumima postoje kontradiktorne informacije, a rekoh ako netko ima inf. iz prve ruke, bilo bi dobro.

Hvala unaprijed na odgovorima!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xiaomi Mi4

jel zna tko gdje se mogu naći detaljne upute kako se vratiti sa androida 6.0 na 4.4? nigdje na miui forumu ne mogu naći upute. našao sam jedan thread i ne mogu mu pristupiti.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice