(primjer slika ) znaci ako je original trebao bih dobiti samo brojeve i slova ? neki pisu da zna stuck u fastboot jer mediatek ne podrzava fastboot nego neki drugi mod http://i.imgur.com/PzA1H7F.png
po slici je original
Koji ROM koristite?
probao stable, aosp ali se uvijek vratim na multi dev
Stavio sam v7 stable s xiaomi.eu
Bok ekipa,
za vas koji imate mi4 - sto vam se cini, kako se mi4 drzi danas, dvije godine nakon izlaska?
Sad kad je izasao mi5, cijene mi4 su valjda (ili budu) pale. Trebao bih jedan 5" Xiaomi ( i jedan ~5.5", to ce biti note3 ili 5plus ako izadje). Jel' se isplati sad krenuti na cetvorku? Xiaomi.eu romovi rade uredno ako se ne varam na mi4?
I mozda neka preporuka za naruciti, eu storage.
Bok ekipa,
za vas koji imate mi4 - sto vam se cini, kako se mi4 drzi danas, dvije godine nakon izlaska?
Sad kad je izasao mi5, cijene mi4 su valjda (ili budu) pale. Trebao bih jedan 5" Xiaomi ( i jedan ~5.5", to ce biti note3 ili 5plus ako izadje). Jel' se isplati sad krenuti na cetvorku? Xiaomi.eu romovi rade uredno ako se ne varam na mi4?
I mozda neka preporuka za naruciti, eu storage.
mi4c je star nekoliko mjeseci.
mi4c je star nekoliko mjeseci.
Hvala, nisam ni znao da postoji taj model. Na honorbuy je 308.99$ iz eu (3/32). Google kaze da ima usb-c, malo bolji senzor i brzi chipset.
Moja isprika što ovako iznebuha upadam u temu. Naime, znate li gdje ima, ili možda ima netko od Vas ima, fastboot ROM, a koji nativno podržava Hrvatski jezik za MI 4LTE-CU? Naravno, da je "oficijelni" ROM, ne tweakani. Hvala unaprijed na odgovoru!
nema fastboot ROM-a s hr jezikom a ni jednim drugim osim kin. i eng. jezika
zato smo i počeli s prijevodom i ubacivanjem eu jezika u kineski dev ROM
Eh! Budući da mi je ovo prvi Xiaomi, a također i korištenje MIUI-a, onda sam po svemu sudeći lupio budaleštinu. Uh! Nekako sam si pomogao pa sam na honorbuy-u natrapao na ROM-ove koji imaju uključen HR jezik kao opciju. Naravno, nije fastboot već klasična system update datoteka ali poslužilo je svrsi. Evo, baš sam radi update sa MIUI Croatia servera na noviju reviziju MIUI-a. Nadam se da će sve proći OK, iako nema razloga da ne prođe. Hvala u svakom slučaju na informaciji i isprika na lupetanju! Hvala!
Koji rom staviti? Znam za moj rn2 se zove hermes ali za mi4 ne kuzim te kodne nazive pa ako može pomoć i dali je lako staviti?
Ili ste stavili win10..
cancro gledaš
windows 10 ide samo na 4g verziju 4-ke
u zadnje vrijeme imam par problema, power tipka mi je postala jako osjetljiva znači samo lagano da prisloniš prst ekran se pali i gasi, i zadnjih par dana mi se jako počeo restartat mobitel, jučer sam stavio 7.1.2.0 global stable i svako malo mi se restarta i baterija smanji za desetak posto ili mi uđe u boot petlju i neće se uopće upalit. ima ko kakvo rješenje?
Kad će Marshmallow na ovaj telefon?
Neki dan sam ga nabavio i trenutno je na njemu kitkat, a znam da je bilo nekog govora da na proljeće kreće MM.
Sad ne znam jel dolazi na sve verzije ili možda samo na one s 3GB?
Trenutno imam ovu verziju i rom (slika u prilogu):
China Developer ROM ti je na Android 6.0
Pogledaj si i Redmi 3 ili Redmi Note 2/3
na minideal EU warehouse bijeli mi4 3GB ram i bez 4G podrške je 194 $
ima koja povoljnija opcija?
moraš prvo flešati 5.12.17 verziju (dvaput) da se spoje particije sustava a onda zadnju dostupnu multi verziju
Narucio sam mi4 crni sa xiaomiforsale 24.03. platio paypal-om i nisam dobio jos nikakav mail ni tracking number, osim potvrdu payment accepted (dan kad sam uplatio) na order history...jel je vrijeme da se zabrinem?
si ovo pročitao:
This product is on its way to EU warehouse. All taxes and duties are covered. At the warehouse the goods arrive within 1-2 weeks.
Ja nisam mogao odolit pa sam naručio sa aliexpresa mi4, top one shop, nema carine plaćaš samo dhl shipping jer dođe iz UK, imaju samo bijeli model
jedino dok sam se premišljal nestalo je modela od 2GB koji je bio jeftiniji 40$
na njemu je trenutno 5.9.24 ali particije su spojene već i nema na sebi twrp već mi recovery. da li prvo moram flešati twrp preko updejter aplikacije kako piše na xiaomi.eu pa onda tek preko twrp-a mogu flešati zadnji multi?
Pozdrav svima!
Dakle, ima li tko od Vas informaciju, radi li na zadnjem Cyanogenmodu (cm-13.0-20160316-SNAPSHOT-ZNH0EAO1QN-cancro) LTE?
Iz build.prop-a je teško nešto zaključiti (bar meni) jer je dosta drugačiji od prijašnjih iteracija androida (ovo je 6.1) tako da nigdje ne vidim ril. linije.
Naime, po raznim forumima postoje kontradiktorne informacije, a rekoh ako netko ima inf. iz prve ruke, bilo bi dobro.
Hvala unaprijed na odgovorima!
jel zna tko gdje se mogu naći detaljne upute kako se vratiti sa androida 6.0 na 4.4? nigdje na miui forumu ne mogu naći upute. našao sam jedan thread i ne mogu mu pristupiti.