Evo da se osvrnem na mi9 pošto sam ga imao u rukama 10tak dana a možda nekom i pomognem u izboru..odličan mobitel- prvenstveno brz, dobar ekran i osjećaj u ruci sa njim.. baterija onako - brzo punjenje super ..sučelje i rad dosta dobri..uglavnom tko igra igrice ili mu treba poslovni brzi mobitel mislim da je ovo najbolja kupnja tj najpovoljnija..
No ja sam se riješio ovoga moba iz durgoga razloga .. meni treba prvenstveno dobra camera (imam 2 djece itd)..ne kažem da mi9 ima lošu kameru, naprotiv kamera mu je dosta dobra, ali ja sam imao prije njega lg g5 koji je što se tiče kamere bio najbolji u tom području 2016 g. i iako mi i dan danas na njemu sve funkcionira htio sam nešto novo te sam vidio da je mi9 najkompletniji (pa i po kameri po recenzijama pri vrhu - dxo mark itd ) te sam se nadao da će biti barem nešto tj očito bolji od lg g5 u kameri no to se nije pokazalo tako..nakon par dana testiranja usporednih slika po danu su tu negdje mada je lg g5 nesto ostriji a po noći lg g5 snima bolje slike bar je to moj zaključak (ista scena isti uvjeti.. focus itd..) mozda mi9 ima ugodniju sliku na prvi pogled al sve skupa meni nije bio dovoljan pomak u odnosu na lg g5 (recimo lagano razočarenje - vjerovatno radi ne postojanja stabilizacije te forsiranja visokih iso vrijednosti ) te sam ga prodao i sada čekam mi note 10 .. nadam se da ću imat više sreće sa njime :D
Eto - valjda će netkome ovo biti korisno pa ako ima lg g5 samo radi camere da ne uzima mi9..no što se tiče svega ostaloga mi9 je top mobitel, a i ta kamera mu je dosta dobra samo ne dovoljan pomak za mene ..pozdrav
Imao sam prije P10, S7 edge i S9 i potpuno se ne slažem za kameru. Slike su oštre. Dnevne slike odlične dok su noćne jako dobre ali uz gcam app i prave postavke. Treba znati fotkati. Tvoj G5 je imao odličnu kameru za svoje doba (slično kao S7) ali niti blizu nije ovoj.
BTW, obje kamere imaju pro postavke di se može štelati sve živo pa i ISO. Niti jedna kamera na mobu do sada nije oduševila kad se slike gledaju na ekranu monitora. Sry. S druge strane najčešće ih gledam na mobu i TVu i tamo su sasvim dobre. MI9 ima stabilizaciju ali nije na razini nekih top kamera telefona. Međutim sasvim je ok i u videu radi vrlo solidno. Mi note 10 nema puno bolju kameru barem prema nekim recenzijama. Nije sve u broju pixela.
Jedan primjer koji sam opalio i to na automatici (sa Mi9)..slobodno pogledaj na monitoru. Možeš i na onom od 4k....