Po najreferentnijem site-u test kamera uopšte DxOMarku, pa i mob kamera, Pixel je jedini osvojio 89 od 100 mogućih bodova, drugi je HTC 10 pa s7 sa 88/100
Top tabela mobitela po DxOMarku pogledati na slici
Aha, a tu se nalaze baš svi modeli?
Ne vidim OP3/3T...tako da ti "slabo ti to znaš jarane" ne drži vodu...
Opet, taman i da je bolji Pixel (iako po meni na videu koji sam stavio OnePlus ima bolju sliku i bolji low light zbog blende), zar nije sramota da je duplo skuplji uređaj tek malo bolji od njega?
Da ne spominjem stabilizaciju videa na Pixelu (
na videu koji sam postavio). Nije ni na OP3T to savršeno, daleko je, ali opet, DUPLO je jeftinije a opet jednako dobro, ako ne i bolje s obzirom da je na OP3T slika bar oštra (iako se trese) dok je na Pixelu zbog EIS-a sva zamućena i trzava dok trči.
Malo mi znači ikakva ocjena kvalitete ako kada fotkam to nije onako kako rezultat testiranja da naslutiti...
OnePlus nije savršen, nije ni Mi5, a sigurno nije niti Pixel...niti će ijedan kada biti, ali ako je nešto povoljno a kvalitetno pa skoro i jednako dobro kao nešto što košta još toliko, to je po meni dobra kupovina. Skupo ne znači uvijek i dobro, eto ti test Canona 5DMKIV i 1DX MKII gdje je model skoro duplo skuplji slabiji po kvaliteti slike (mada je taj DxOMark test po meni blago rečeno upitan al ajde).
P.S. Bug forum ima mogućnost editiranja postova pa nema potrebe dvaput zaredom redati odgovore jednog korisnika (što je čak mislim protivno pravilima foruma).