U kojem roku dolazi i ima li ikakvih davanja (carina, PDV) na to?
Redmi 9 / Redmi Note 9 / 9S / 9 Pro
- poruka: 607
- |
- čitano: 346.554
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
U kojem roku dolazi i ima li ikakvih davanja (carina, PDV) na to?
ja frendu naručio redmi note 9s
poslano iz frankurta 05.05 , dostavljen 11.05, vikend između, možda bi i prije
Bez dodatnih davanja?
Sta uzimate iz kine neki dan na akciji bio 1600 sa dostavom
Mobiteli shop
Provjerite malo na nabava
1600
Gledam Redmi Note 9 Pro od 128gb iz EU skladišta.. 2100kn..Nije loša ponuda..
Ima neko informacija kada bi ga mogli očekivati kod nas u prodaji?
S verzija ima sve mreže, ali nema NFC.
Kemijaju previše s tim.
Ako se pojavi verzija sa svim mrežama i NFCom onda je to pravi pick.
S verzija ima sve mreže, ali nema NFC.
Kemijaju previše s tim.
Ako se pojavi verzija sa svim mrežama i NFCom onda je to pravi pick.
Što se tiče kemijanja tu si u pravu.. svaki mob iznad 150USD bi trebal imat NFC.
Pa ovaj ima sve što nam treba, ali ga nema još kod nas u prodaji...
https://www.aliexpress.com/item/4000998138022.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.77a94f03VQMGHT&algo_pvid=e0f187d9-f309-4d43-9c16-90415a8cb2ea&algo_expid=e0f187d9-f309-4d43-9c16-90415a8cb2ea-1&btsid=0ab6f82415895200780981317e72e7&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_
Jednom sam se zeznuo s kupnjom moba koji nije podržavao sve mreže pa da mi se opet ne desi isto.
Zanima me znači li oznaka Global version kod Xiaomia da radi na svim mrežama ili i tu treba biti oprezan?
Mislim da bi "pravi" Pro trebalo da ima sve, to je model za međunarodno tržište i podržava LTE band 20. Problem je ako neko kao Pro valja RN9 Pro Max. To je isti telefon, samo što je Pro Max model za indijsko tržište i on nema LTE band 20. link
EDIT: Treba biti oprezan sa Global verzijom. To bi trebalo da bude međunarodna, ali ponekad prodavci zapravo prodaju kinesku verziju sa globalnim ROM-om.
https://xiaomi-store.hr/redmi-note-9-pro
Evo tu je.. za 2350kn...
Spain Overseas Global Version Xiaomi Redmi Note 9S 6GB 128GB Smartphone Snapdragon 720G Octa core 5020 mAh 48MP Quad Camera
235e placeno.
Još jedno neugodno iznenađenje baterija mi je iscurila nakon 13h i na grafu piše stanje mirovanja 63% potrošeno. Nešto jebtu čudno. Provjerit ću još sutra ako bude isto vračam za novi ili neki drugi model
Kakav ti je display ?
Imam Redmi 9 pro uglavnom krepava mi Chrome, vuce se sve ko krepana kokos, do nedavno je sve letilo jel to normalno?!
Imam Redmi 9 pro uglavnom krepava mi Chrome, vuce se sve ko krepana kokos, do nedavno je sve letilo jel to normalno?!
Svima nam je tako i na drugim telefonima
Svima nam je tako i na drugim telefonima
Ok hvala, integriranom mI pregledniku sve super, za nepovjerovati.
da li je nekom stigao MiUI 12 na redmi note 9 Pro telefon?
Isplati li se kupiti Redmi Note 9s ili možda Note 8 Pro? Ne znam kakvo je stanje sa Googleom, hoće li i dalje dobivati podršku?
Isplati li se kupiti Redmi Note 9s ili možda Note 8 Pro? Ne znam kakvo je stanje sa Googleom, hoće li i dalje dobivati podršku?
Mislim da si ti zamjenio Huawei s Xiaomi-em, Huawei ima s njima problema
Mislio sam da će biti problema i sa Xiaomijem, ali očito je samo Huawei
moze li netko preimenovati temu da pokrije cijelu redmi 9 seriju tipa Redmi 9 Note 9/9s/9pro ?