- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Amazfit Pace SIGURNO postoji kineska verzija, pa trebaš kupiti "English".
Mi band 2 ne znam.

Koja je razlika između Mi band 2 i Mi band 2 international na gearbestu?
Netko uzimao int.?
Uzeo sam sad ovu int. verziju za $18
Koja je razlika između Mi band 2 i Mi band 2 international na gearbestu?
Netko uzimao int.?
Uzeo sam sad ovu int. verziju za $18
Gledao sam po forumima, nitko nije siguran. Vjerojatno samo u CE znaku na kutiji :D
Što kažete o Mi laptopu kao laptopu za Adobe, office, faks i općenito korištenje interneta i uobičajenih programa.
Iskustva, savjeti, odakle ste naručili, sto i kako funkcionira?
Lp
Xiaomi Mi Max 2 je mashina.
Ok, sad malo slinim kaj malo dete ali super zadovoljan sam i ako vam ne smeta velicina (na koju se brzo privikava) nemojte se ni malo ustrucavati uzeti Max-a.
I jedna "smesna" situacija od jucer - dodem na kavu u Interspar, izvadim mob, pita me prvi stol kakav je to mob i ja lijepo objasnim, zatim drugi stol, objasnim i jos treci haha. Reko wtf :)
Ok, sad malo slinim kaj malo dete ali super zadovoljan sam i ako vam ne smeta velicina (na koju se brzo privikava) nemojte se ni malo ustrucavati uzeti Max-a.
I jedna "smesna" situacija od jucer - dodem na kavu u Interspar, izvadim mob, pita me prvi stol kakav je to mob i ja lijepo objasnim, zatim drugi stol, objasnim i jos treci haha. Reko wtf :)
To zadnje mi se često događa s Mi MIXom, ali najjače mi je bilo kad je predstavljen Iphone X kad su me iphone fanovi pitali: WAUUU, gdje si već nabavio Iphone X?
I to ljudi koji su već desetak puta vidjeli moj mobitel al im je bio nezanimljiv do tad :)
Normalno da su te pitali kad si zauzeo pola stola s mobitelom.
Skinut sa punjača jučer oko 9 ujutro, tek sam ga nabavio, znači dosta korištenja jučer cijeli dan, sada je na 64% baterije.
Znači prvo reakcije je bila: ajme koja cigla, nakon par sati već nada da ću se naviknuti, a sada sam prezadovoljan.
Prvi put koristim MIUI i meni je to super složeno, mogućnosti personalizacije i sam izgled je jako dobar, čak bi rekao bolji nego na curinom A1 androidu one.
30 ikona na jednoj stranici, imam sve aplikacije na dvije stranice, nešto novo za mene.
Sve super ali baterija i ekran, ma to je čudo.
Što kažete o Mi laptopu kao laptopu za Adobe, office, faks i općenito korištenje interneta i uobičajenih programa.
Iskustva, savjeti, odakle ste naručili, sto i kako funkcionira?
Lp
Ovo bi i mene zanimalo, Adobe, Grafički programi.
Mi laptopi su odlični koliko vidim po recenzijama. I još su u novijim verzijama smanjili zagrijavanje.
Odlično procesori i grafičke kartice, lagani, metalni..
Savršeni za poslovne aplikacije, pa čak i za igre.
Ali, još uvijek je problem nabaviti ih kod nas. Gearbest ima dobar izbor, ali PDV na onakve cijene.. nije baš neka sreća.
I naravno, nema naših slova, pa je problem ako imaš stolno računalo s našim tipkama, komp na poslu s našim, laptop s našim., I onda nabaviš ovo pa se malo gubiš pogotovo ako se često prebacuješ među njima.

Istina. I ja imam želju da si kupim Xiaomi Notebook, ali sa svim tim dodacima na cijenu je jednostavno preskupo.
Inače, koja je po vama najbolja trgovina za kupovinu Mi proizvoda? Da ima EU store, naravno. Svoj sadašnji Redmi Note 4 sam uzeo preko HonorBuya, ali mi se dostava (30-ak eura) čini previsoka.
https://www.eudirect.shop/product/xiaomi-mi-notebook-pro-15-6/
https://www.eudirect.shop/product/xiaomi-mi-notebook-air-13-3-pro/
Tax free dostava je 50$, a kaj se tice slova, za par $$ ima naljepnica za tipke sa nasim slovima.
Ja sam si ga gledao jer mi je trebao ultrabook, ali sam prije dva tjedna uzeao MB Air 13, izašao me neznatno skuplje u usporedbi s cijenom koju bih platio za Mi Air 13 8GB..
Kada bi se dalo iskombinirati dostavu bez carine, mozda bi se isplatio, ali po meni je skakljivo davati cca 5000kn za stroj koji nema nikakve garancije..
Gledao sam po forumima, nitko nije siguran. Vjerojatno samo u CE znaku na kutiji :D
Tnx.
Moguće :)
Svejedno je bila dobra cijena s kuponom :D
Note 3 mi je budan 100% vremena :D
Kako to srediti? Ili je najbolje factory reset?
Primetio sam sličan fenomen na Mi 5S (desilo mi se jednom za mesec dana koliko ga posedujem, i još jednom sam primetio neke kraće wakelockove), reboot ga vraća u normalu.
Note 3 mi je budan 100% vremena :D
Kako to srediti? Ili je najbolje factory reset?
Primetio sam sličan fenomen na Mi 5S (desilo mi se jednom za mesec dana koliko ga posedujem, i još jednom sam primetio neke kraće wakelockove), reboot ga vraća u normalu.
Da, novi firmware, restart i sve ok.
Btw, brzi su, popravljena WPA 2 ranjivost.
Pozdrav ekipa!
Redmi Note 4X posljednjih par mjeseci pri ruci, inače sam imao posla s Mi Max 2 (aka zwijer u telefonskom obliku :D ) Redmi 4A, Xiaomi robotski usisavač, a baš mi je stigao Redmi Note 5A.
Zanimaju me vaša iskustva s Roidmi 2/3 punjačima za auto. Ima li tko tako što i kakvima su se pokazali u multimedijalnom dijelu? Krepo mi CD u autu, pa sam osuđen na slušanje radio-stanica (čitaj: radio je uglavnom ugašen). Tražim alternativu, a sve mi se čini da bi nešto tipa Roidmi bilo idealno.
Btw u sljedećih par dana planiram uzeti Amazfit - iskustva, prijedlozi?
http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/xiaomi-amazfit/249736.aspx
Iskustva odlična, prijedlog - kupi.
Ja imam roidmi 2s, za pustat muziku s moba u autu super, navigaciju isto, punjac takoder :D jedino kaj ne pase u sve aute zbog vrste uticnice.. Al kolko vidim roidmi 3s ima normalno za ustekat tak da bi trebalo na svim autima raditi :D
Odkad sam instalirao mi band tools aplikaciju baterija na satu mi je duplo losija, prije sam imao bar 2 tjedna autonomiju a sad ovako.. jedino sto sam promjenio je da mi svakih 10 min izmjeri puls ali ne vjerujem da to toliko moze utjecat na autonomiju
jedino sto sam promjenio je da mi svakih 10 min izmjeri puls
:facepalm:
Što nisi stavio da ti mjeri svakih 30 sekundi?
Ja imam roidmi 2s, za pustat muziku s moba u autu super, navigaciju isto, punjac takoder :D jedino kaj ne pase u sve aute zbog vrste uticnice.. Al kolko vidim roidmi 3s ima normalno za ustekat tak da bi trebalo na svim autima raditi :D
Roidmi 3S bih i kupio, na njega i ciljam. To je sljedeća akvizicija, Amazfit je već zakaparen (našao na kupon kojim mu je cijena bila 89,99 dolara).
Btw Redmi Note 5A radi jako lijepo, baš onako po xiaomijevski.
(Btw. nisam crnac xD )