Mi Hrvatska/Mi Croatia

poruka: 3.800
|
čitano: 1.282.627
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Ima li Xiaomi neki model sa solidnim hardwareom da je ekran 4,5-4,7" i ako da, gdje kupiti?

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Mi Hrvatska/Mi Croatia
Dali imaš instaliran mi home? Pogledaj neki video online na youtubu ako imaš problema pri postavljanju. Xiaomi nema u ponudi ništa manje od 5" od serije 2, a ne vjerujem da će i izdavati manje mobitele makar 4.7" i 5" su jako male razlike ako ih uopće i ima, sve ovisi koliko ekran zauzima površine. Čak 4.7" mob može biti veći od 5" ako ima debele rubove oko ekrana.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
14 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Probaj pričekati 4.3.15 Mi Home Update ili potražiti apk, neki govore da im je uspjelo s tom verzijom.

Ja imam tu verziju odavno ali nemam tu kameru da probam :/

http://en.miui.com/forum.php?mod=redirect&goto=findpost&ptid=599171&pid=17339948

facebook.com/MiCroatiaFans Xiaomi MIX 6/256GB - MIUI Super Moderator
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Dali zna netko gdje se može najeftinije nabaviti mi pametna vaga?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Ja imam dvije takve kamere i bez problema su mi proradile, ali mislim da sam kod kreiranja accounta morao staviti Mainland China (koliko se sjecam dva accounta sam morao kreirati jer prvi nisam stavio Mainland China). Ja imam verziju Mi Home 4.3.11 i takodjer mi pokazuje Mainland Chine-a kao kod tvog zadnjeg screenshota.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.10.2017 8:33 (10alex).
14 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Pozdrav ekipa. Da se i ja uključim u temu, svježe kupljeni:

1) Power bank 2nd generation-10 000 mAh, Quick Charge (9V/3A)

2) Xiaomi MI IV Hybrid slušalice

3) Xiaomi Bluetooth zvučnik

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011 David Bowie 1947-2016
Moj PC  
13 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Hvala,

Odabrao sam Rom, program je odradio sve, medjutim na telefonu mi je onaj pas sa ruskom kapom i ispod pise fastboot.

Sto sad da napravim?
16 godina
punta arenas kaže...
Hvala,

Odabrao sam Rom, program je odradio sve, medjutim na telefonu mi je onaj pas sa ruskom kapom i ispod pise fastboot.

Sto sad da napravim?

Resetiraj mobitel. Ugasi/upali s power tipkom. 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
9 godina
neaktivan
Jesam, i sad mi je samo mi znak na ekranu. Neznam koliko moram cekati
9 godina
neaktivan
Dakle, sjeba sam nesto, ukljucim ga i pojavi se mi znak into je to. Koje su mi opcije sada
11 godina
neaktivan
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Probaj opet flashat isti rom gore, to se meni znalo desiti s RN3Pro

Edit: nadam se da si ukljucio usb debugging prije flashanja

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.10.2017 7:36 (Korisnik1251).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Jesam, stavio sam na on taj debugging.

Kako ponovno da napravim to kad mi program samo javlja - waiting for the device to be on...

0 0 hvala 0
16 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Pozdrav, ima li netko negativnih iskustava sa Cafago.com? Narucio sam Xiaomi vagu 30.08. i paket je trebao stici izmedu 14. i 21.9. međutim jos uvijek ga nema. Poslao sam im do sad 2 maila na service@cafago.com i nitko ih nije ni procitao vec tjedan dana. 
Ovo je prvi put da imam posla sa ovako neodgovornim trgovcima, prakticki lopovima, a do sada imam vise od 500 online narudbi u raznim trgovinama. Kome se obratiti, postoji li nekakva zastita kupaca ili nesto slicno, sta bi ste vi napravili?

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.10.2017 12:49 (Icefox).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Ako si radio s onim xiaomitoolom onda ti ne bih znala dalje pomoci, nisam ga nikad koristila. Mozda se nadje netko pametniji....

Icefox, mislim da su kod njih neki praznici bili do prosle nedjelje ali nisam sigurna

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Korisnik1251 kaže...

Ako si radio s onim xiaomitoolom onda ti ne bih znala dalje pomoci, nisam ga nikad koristila. Mozda se nadje netko pametniji....

Icefox, mislim da su kod njih neki praznici bili do prosle nedjelje ali nisam sigurna

Da, radio sam sa xiaomi toolom.

Dakle ili mi je konstanto upaljen mi znak ili kad stisnem vol down + power mi je upaljen onaj pas ili što već sa zvijezdom

A kad ga prikopćam ponovno na xiaomitool, kaze da ga upalim

POMOĆ!!!!

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.10.2017 18:48 (punta arenas).
13 godina
neaktivan
punta arenas kaže...
Korisnik1251 kaže...

Da, radio sam sa xiaomi toolom.

Dakle ili mi je konstanto upaljen mi znak ili kad stisnem vol down + power mi je upaljen onaj pas ili što već sa zvijezdom

A kad ga prikopćam ponovno na xiaomitool, kaze da ga upalim

POMOĆ!!!!

Nesto ti je otislo u krivom smjeru i brickao si telefon.

Prvo i osnovno znas li je li ti otkljucan bootloader?Pitam to iz razloga jer ako si kupio preko mi global store,postoji velika mogucnost da ti je otkljucan bootloader.

Za hard brick najjednostavnije rijesenje je China Mi PC suite....stavit cu ti i video pa si pogledaj na oko 5:40 ,gdje imas 4 opcije za odabrati.Prvo probaj sa predzadnjom ili zadnjom (WIPE) jer moguce da to nisi odradio pri instalaciji preko xiaomitoola pa si ga bricknuo.

Ako ne uspije to sa WIPE ,onda prati cijelu proceduru i trebao bi rijesiti.

Druga,manje zanimljiva opcija ti je testpoint.

Ispod videa ti je link za skinuti pc suite

Xiaomi Mi5,Mi4,Mi Pad2,MiTV 49,WiFi Router,Power strip,Piston 3 Youth edition,Hybrid earphone,Bluetooth earphone,Mi Band,Xiaomi Little bee
9 godina
neaktivan
Hvala, probat cu sa tim.

Kupio sam ga u giztopu, neznam da li je otkljucan boot loader
9 godina
neaktivan
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Evo napokon sam uspio ga unbrikati

Ali sad me pita password za mi account za kojeg nemam pojma.

Isao sam putem browsera na forgot password (jer na telefonu mi ne daje tu opciju) i šalju mi sms kod na telefon a on mi blokiran pa nemogu vidjeti koji je.

Luda kuća

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Mi Hrvatska/Mi Croatia

1. Ubaci sim karticu u drugi telefon pa ces vidjeti kod

2.meni  se cini da je negdje bila opcija da biras da li ces kod na sms ili mail pa provjeri 

0 0 hvala 1
14 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Stigao novi update za Amazfit Pace.

Može netko pronaći changelog?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.10.2017 12:01 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
CyberDemonVZ kaže...

Stigao novi update za Amazfit Pace.

Može netko pronaći changelog?

za 1.34f (mislim da je to taj)

– Update GPS firmware to v3.12
– Added Countdown Timer
– Track floors climbed through daily activities
– New Backlight brightness level and mode settings
– Added support to control media playback on the phone from Pace
– Added “Night Runner” and “1st generation: original” watchfaces
– Added auto-pause option for outdoor running and cycling
– Support high-resolution mode in “I’m Runner” and “Night Runner” watchface when wrist up is detected
– Optimized heart rate and sleep tracking algorithms
– Fixed inaccurate elevation output in certain sports types
– Improved real-time speed in outdoor cycling
– Fixed the issue of showing misaligned per mile marker and inaccurate pace when there’s pause during an outdoor activity
– Optimized customized watch faces
– Optimized system stability
– Other bug fixes

Kuponi s popustima na Gearbest-u, svaki dan novi kuponi: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1EThg_or_CPBJMHZ00pufBNc0o_-sSPWwHXA9d_RXsG8
16 godina
Icefox kaže...

Pozdrav, ima li netko negativnih iskustava sa Cafago.com? Narucio sam Xiaomi vagu 30.08. i paket je trebao stici izmedu 14. i 21.9. međutim jos uvijek ga nema. Poslao sam im do sad 2 maila na service@cafago.com i nitko ih nije ni procitao vec tjedan dana. 
Ovo je prvi put da imam posla sa ovako neodgovornim trgovcima, prakticki lopovima, a do sada imam vise od 500 online narudbi u raznim trgovinama. Kome se obratiti, postoji li nekakva zastita kupaca ili nesto slicno, sta bi ste vi napravili?

Korisnik1251 kaže...

Evo konacno su se javili, navodno je problem sa dostavom i vratit ce mi novac. Vjerojatno su prodavali vise nego sto su imali na skladistu...

10 godina
neaktivan
Mi Hrvatska/Mi Croatia

"Xiaomi Mi 6'nın ucuz modeli Surge S2 ile gelebilir"

-google prevoditelj

"The cheapest model of Xiaomi Mi 6 can come with Surge S2"

Octa-core (4x2.3 GHz Cortex-A73 & 4x1.8 GHz Cortex-A53) + Mali-G71 MP12

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Gdje najjeftinije kupiti Mi Band 2?

0 0 hvala 0
14 godina
TTTT kaže...

Gdje najjeftinije kupiti Mi Band 2?

To je relativno pitanje, a pravo pitanje je gdje uzeti da sigurno dođe ono što si naručio, a ne komad drveta, ili nešto sličnog?! 

ATJ Lučko
17 godina
Ti kao da nisi čuo za paypal pa ti cigle dolaze doma? Ili nisi čuo kod nas za overseas, poštu i kako spriječiti prevare? Imaš cijelu temu na forumu o tome. Najjeftinije ti je sa aliexpresa Xiaomi mi store , mislim da ga imaš i na gearbestu
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
11 godina

Zadnje kad sam ja gledao je bio Gearbest.com, oko 22,6$ (znaci nema naplate PDV). Ako ti se ne zuri prati forume jer se cijena zna spustiti i do 18$

16 godina
neaktivan
Na što treba paziti kod Amazfita i MIband2? Postoje li kineske verzije ili su sve iste? Gledam s honorbuyu.

0 0 hvala 0
17 godina
Dosel Mi Max 2. Auuuu najbolji uredjaj koji sam ikad imal. Bolji mi je od svih flagshipa zajedno ukljucujuci i Mi Max jedinicu kojeg sam takodjer imal. Xiaomiju treba skinut kapu za muda koja nose zbog ovog uredjaja. Sigurno su velika poput Maxa :)
Moj PC  
3 0 hvala 0
9 godina
Meni je sadašnji Max najbolji fon ikad. Po čemu je dvojka baš tolko bolja ?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice