Jel' ima tu koji vlasnik novog Mi A1 moba da podjeli svoje dojmove?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/xiaomi-5x/251965.aspx
skyactive ima mi a1 i komentira u toj temi, prakticki je to isti uređaj, na 5x mozes stavit rom od a1 (portani)
Ako nema do sada, od uskoro bi mogao imati puno sugovornika !
LINK; https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_a1_goes_on_sale_in_europe-news-27595.php
skyactive ima mi a1 i komentira u toj temi, prakticki je to isti uređaj, na 5x mozes stavit rom od a1 (portani)
5x nema vaznu 800 mhz frekvenciju

Kupio bih Xiaomi Mi band 2 , ,gdje ga kupiti i kako naručiti a da prođem što jeftinije ?
Može li mi netko dati pouzdan link ? .
Plača li se pdv ?
Koliko se čeka dostava ?
aliexpress, kad se registriras dobijes kupon od 4$ za narudbu iznad 20$, dode u roku 2-3 tjedna
ja narucio od tu https://www.aliexpress.com/item/In-Stock-New-Original-Xiaomi-Mi-Band-2-Miband-Wristband-Bracelet-with-Smart-Heart-Rate-Fitness/32697694321.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.YgM7aq
ispadne te 24$ ako ces naruciti ovaj obicni crni, tako da ne placas pdv ni carinu
hvala na odgovoru.
Imam tamo raćun . Možda da otvrim novi račun kako bih dobio ta kupon od 4 dolara ili ?
hvala na odgovoru.
Imam tamo raćun . Možda da otvrim novi račun kako bih dobio ta kupon od 4 dolara ili ?
Gearbest 22.5 USD.
Dečki su čak i dijelili kupone za dodatni popust. Pogledaj malo temu, makar mislim da više ne vrijede.

Na Gearbestu je jeftiniji od 24$ čak i bez kupona...
Na Gearbestu je jeftiniji od 24$ čak i bez kupona...
Sad sam vidio tvoj post ( i post iznad tvoga) , a ja već naručio.
Naručio sam odavde :Original-Xiaomi-Miband-2
Pokušao sam sa ponovnom registracijom na Aliju i dobio kupon ali ga nikako nije želio prihvatiti u trgovini koju je naveo @rebelsy , pokušavao sam s tim kuponom (sam postavi kupon pri kupnji) i od drugih prodavatelja ali nije htjelo prihvatiti plaćanje ,uvijek odbije (možda prepoznaju Ip adresu ,ne znam, pa zato ne prihvaća kupon ).
U glavnom naručio sam sa svog (starog) računa i kupnja protekla bez problema ( platio istom karticom kojom gore, s kuponom i novim korisničkim podacima nisam uspio )
Pa negdje sam čitao da je to eu trgovima MI Global Store i da tu nema PDV .

Koji bi bio jeftinjak, s najduljim trajanjem baterije?
4a? Redmi 4? Redmi 3....?

Note 4(x)
Note 4(x)
redmi 4 prime ili redmi note 4(x) ?
Note 4(x)
Note ako hoćeš veći ekran i podršku za sve LTE bandove.
Note 4(x)
Samo cijena mi je važna, zato nisam spomenuo Note verzije.
Ali vidim da nema nigdje ništa ispod 1000 kn, a kamoli oko 500-600kn, pa ću nešto drugo izmisliti.

Note 4(x)
Samo cijena mi je važna, zato nisam spomenuo Note verzije.
Ali vidim da nema nigdje ništa ispod 1000 kn, a kamoli oko 500-600kn, pa ću nešto drugo izmisliti.
A nećeš baš za 500-600 pošten smartphone naći nigdje. Kupi polovni LG G2, to je najbolje što možeš za te novce naći.
Možda oukitel k6000.
Jedno vrijeme je bio ispod 100$ na aliju.

Dragi dečki i cure,
trebao bi pomoć za kćerkin mobitel Xiaomi Redmi 4A.
Čitajući rasprave na forumu, došao sam do zaključka (valjda točnog), da je na Xiaomi mobitele najbolje staviti Global dev Rom.
Mobitel ima neki vendor ROM 8.0.3.0.0. MCCCNDI. MIUI GLOBAL 8.0 Stable.
Ima li neka dobra duša da mi kaže da li se to može napraviti i kako.
Nisam baš pismen što se tiće flešanja pa bi mi trebalo objasniti korak po korak.
Hvala
Ovdje imas sve objasnjeno i imas linkove za preuzeti. http://en.miui.com/a-232.html
Pokušaj sa ovim programom
xiaomitool.com/latest
Ja sam svoj Redmi 3s flashao bez ikakvih problema,program sve sam odradi,samo spojiš mobitel kabelom u komp..i prije toga samo na mobitelu ukljući usb debugging..
E sad molim pomoć. Došla je Xiaomi Xiaofang kamera prije par dana, ali nisam još uspio namjestiti je da radi. Pisalo je svugdje da radi samo u Mainland China, ali prema recenzijama vidio sam da radi i drugdje, čak ima i jedna hrvatska ocijena 5 na tom proizvodu.
Međutim iako sam postavio regiju Mainland China u aplikaciji svejedno mi ne radi. Spojim ja nju s aplikacijom al onda kaze da radi samo u Mainland China. Ima tko kakav savijet? Šaljem sliku poruke koja mi se javlja kao problem i jos dvije gdje se vidi koje verzije softwera koristim.
Svaka pomoc je dobrodosla :)