Evo u jučerašnjem večernjaku sam čitao da je sud zabranio Microsoftu daljnju prodaju Worda,Viste i .Net-a.Koliko sam skužio Vista će se morati povući iz prodaje u SADu dok kod nas sve ostaje po starome....Što vi mislite o tome?
EDIT:Ovo nakrivljeno sam izjavio JA a ne VEČERNJI LIST

)..a vjerujem da do izlaska pinnacle-a 14(13-ticu su valjda zbog praznovjerja preskočili ) i WIN7 bude ok...pa za većinu ljudi je valjda i sad, ak nemaju potrebe za nečim van uobičajenih potreba običnog korisnika...i nisam sklon pljuvanju po softveru, svaki ima svoju vrijednost, samo treba s njim znati....ustvari,najveći problem softvera su korisnici koji su odmah na prvu, bez da se malo potrude, svaki softver,ako ne proradi otprve kak su si oni zamislili, odmah u stanju porglasiti smećem, a nisu svjesni koliko je truda u njega uloženo i da je nemoguće udovoljiti svima 100 %...a mislim da u 99 % slučajeva nije kriv softver, a onaj preostali 1% je zbilja zanemariv...a i to se riješi........i da, ne pljujem po sedmici kaj taj pinnacle ne radi na njoj, izaći će vrezija koja će raditi pa ću onda raditi na WIN7, jer zbilja dobro izgleda,bolje nego vista,poogtovo kaj sad one gadgete mogu poslagat po monitorima kak hoću, a ne kak na visti, kaj su usidreni ko titanik...ali ovo je već ispalo iz teme....