Zabrana prodaje Viste,Worda i .Net-a??? zaključana tema

poruka: 7
|
čitano: 1.324
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Zabrana prodaje Viste,Worda i .Net-a???

Evo u jučerašnjem večernjaku sam čitao da je sud zabranio Microsoftu daljnju prodaju Worda,Viste i .Net-a.Koliko sam skužio Vista će se morati povući iz prodaje u SADu dok kod nas sve ostaje po starome....Što vi mislite o tome?

EDIT:Ovo nakrivljeno sam izjavio JA a ne VEČERNJI LIST

Ako ti je moj post pomogao ili bilo čiji drugi pritisni HVALA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.8.2009 11:36 (_Dangerous_Lickz_).
Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
RE: Zabrana prodaje Viste,Worda i .Net-a???

Što mislim?

Da opet polupismeni novinar koji je upoznat sa I(C)Tem ko ja sa kretanjem sjevernoafričkih krava na ravnicama srednje Azije piše krajnju glupost.

Seriously, sve pet, cijenim novinare i znam da nekima nije nimalo lako, ALI kada nešto pišeš onda se, pobogu, barem pravi da te to zanim i provjeri barem osnovne informacije o temi.

Ko neki dan kad su na index.hr objašnjavali DDoS napad, pa je ispalo da jedino Indija ili Kina ga mogu izvesti (s obzirom koliko računala treba za isti) -.-

Inače, bila je vijest i tu na Bugovim stranicama - spor i4i i MSa.

Every hole is a goal!
17 godina
neaktivan
_Dangerous_Lickz_ kaže...

Koliko sam skužio Vista će se morati povući iz prodaje u SADu dok kod nas sve ostaje po starome...No Vista je po procjenama korisnika bugovita te može se reći nije vrijedna spomena,dok bi čitavu situaciju u Microsoftu trebao spasiti Win7.Što vi mislite o tome?

EDIT:Ovo nakrivljeno sam izjavio JA a ne VEČERNJI LIST

Ja mislim da pišeš gluposti i da je tvoje mišljenje o zabrani prodaje viste"jer je bugovita" na nivou malog djeteta.

17 godina
neaktivan

"Vista nije vrijedna spomena" hahahahah kad ce te vi pametnjakovici više probat nešta pa onda pisat nebuloze i pravit se pametni po forumima. Glupost na kvadrat. Sigurno si jedan od onih koji se klanjaju XPu...

Ja osobno recimo ne vidim razlog zasto bi prešo na Win7 sa Viste 64bit. Koliko sam cuo dx11 nece bit vezan samo s Win7 kao sto je to bio slucaj s dx10 i Vistom. Ne znam da li se baš isplati investicija

16 godina
neaktivan
Zabrana prodaje Viste,Worda i .Net-a???

Polupismeni novinar + nepismeni forumaš = tema pokrenuta zbog čega?! Očito samo iz dosade! Pročitajte malo više tekstova sa više strana iz više izvora pa onda komentirajte!

Kakva Vista ,kakav .Net?!

I još jedamput = ako ne koristite Sedmicu ,nemojte ju ni komentirat ,pogotovo ne da će radit dobro tek nakon service packa!!!

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.8.2009 11:37 (kizo2703).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nemam razloga prijeći recimo na w7 jer ultimate s sp2 odlično radi a na W7 tek kad neki od service pack -ova izađe.Ovo o komentaru "bugovita" nije vrijedno

komentirati kao i novinske naslove naših vrijednih neupućenih novinara.

Private
17 godina
neaktivan
Private kaže...

Nemam razloga prijeći recimo na w7 jer ultimate s sp2 odlično radi a na W7 tek kad neki od service pack -ova izađe.Ovo o komentaru "bugovita" nije vrijedno

komentirati kao i novinske naslove naših vrijednih neupućenih novinara.

slažem se...ja sam najprije bio oduševljen "sedmicom", ono- brza instalacija i lijep izgled, ali kad sam skužil da pinnacle 12 ne radi na tome čudu razočaral sam se do neba...pa nije to neki no name softver...kaj onda mogu očekivat dalje...a isti taj na visti radi bolje nego ikad prije(i verzija 11, ali uz paR BUGOVA, ZA KOJE POSTOJE ZAKRPE)...ostajem na visti iako su je svi dost pljuvali, ali meni tam sve radi bez ikakvih problema(ne samo. pinnacle Smijeh)..a vjerujem da do izlaska pinnacle-a 14(13-ticu su valjda zbog praznovjerja preskočili ) i WIN7 bude ok...pa za većinu ljudi je valjda i sad, ak nemaju potrebe za nečim van uobičajenih potreba običnog korisnika...i nisam sklon pljuvanju po softveru, svaki ima svoju vrijednost, samo treba s njim znati....ustvari,najveći problem softvera su korisnici koji su odmah na prvu, bez da se malo potrude, svaki softver,ako ne proradi otprve kak su si oni zamislili, odmah u stanju porglasiti smećem, a nisu svjesni koliko je truda u njega uloženo i da je nemoguće udovoljiti svima 100 %...a mislim da u 99 % slučajeva nije kriv softver, a onaj preostali 1% je zbilja zanemariv...a i to se riješi........i da, ne pljujem po sedmici kaj taj pinnacle ne radi na njoj, izaći će vrezija koja će raditi pa ću onda raditi na WIN7, jer zbilja dobro izgleda,bolje nego vista,poogtovo kaj sad one gadgete mogu poslagat po monitorima kak hoću, a ne kak na visti, kaj su usidreni ko titanik...ali ovo je već ispalo iz teme....Namigiva

http://www.youtube.com/user/hoggar001
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.8.2009 12:04 (hogar strašni).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice