Xp Sp3 Final

poruka: 54
|
čitano: 10.717
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Xp Sp3 Final

Hvala, skinuo i radi odlicno.Btw jeste culi da je windows presto sa prodajom windowsa xp.

Volim sise :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Xp Sp3 Final
buky kaže...

Hvala, skinuo i radi odlicno.Btw jeste culi da je windows presto sa prodajom windowsa xp.

Hej!
Kaj je windows postao firma?
Prodaje sam sebe?  Bogataš
Prestao sa prodajom Microsoft ako vec.Ali mislim da još nije.
Athlon X2 5000+@ 3200mhz,Gigabyte GA-MA770-DS3,Geil ultra 2x1gb, Gigabyte radeon HD 3870
17 godina
neaktivan
Xp Sp3 Final

ma ne krivo sam napiso nego se vise nece prodavat windows xp prestaju nakon 7 godina prodaje.

Volim sise :)

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
mali.ivica87 kaže...
imaš u bugu broj 142, ...
 Ima i u Enteru broj 40, svibanj 2006., tamo također piše kako to napraviti u temi broja "Instalacija Windowsa XP"
Posjetite moj forum: hidenentertainmentforums.freeforums.org Ulogirajte se kako biste mogli dl-ati.
17 godina
protjeran
buky kaže...

ma ne krivo sam napiso nego se vise nece prodavat windows xp prestaju nakon 7 godina prodaje.

Neodlučan Kako hoće isforsirati Vistu i buduće winze 7... A hoće li prestati podrška? (updateovi...)
Posjetite moj forum: hidenentertainmentforums.freeforums.org Ulogirajte se kako biste mogli dl-ati.
17 godina
neaktivan
HappyD kaže...
buky kaže...

Neodlučan Kako hoće isforsirati Vistu i buduće winze 7... A hoće li prestati podrška? (updateovi...)
 Ne updatovi nece prestat sto posto, i procito sam da ce jos u prodaji bit xp oko 1-2 mjeseca sa service pack 3 i onda da konacno prekidaju prodaju nakon 7godina i u pravu si onda se forsirat vistu ko luđaci.
Kevin Mitnick RULZZZZ
17 godina
neaktivan
buky kaže...
... i u pravu si onda se forsirat vistu ko luđaci.
 Toga se i bojim.Usput jel istina da ti sp3 mijenja product key,i da ga moraš opet aktivirat?Mršti se
ššššš... znate ovaj zvuk? zvuk surfanja internetom!
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.5.2008 14:18 (lzgr).
17 godina
lzgr kaže...
buky kaže...
... i u pravu si onda se forsirat vistu ko luđaci.
 Toga se i bojim.Usput jel istina da ti sp3 mijenja product key,i da ga moraš opet aktivirat?Mršti se
Jesi kad čul za OEM?
Neka pati koga smeta.....
17 godina
neaktivan
Xp Sp3 Final

Da čuo sam šta tu ga nemoraš ponovno aktivirat?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
lzgr kaže...
Usput jel istina da ti sp3 mijenja product key,i da ga moraš opet aktivirat?Mršti se
 Ne, bar mene nije nis trazio!
17 godina
lzgr kaže...

Da čuo sam šta tu ga nemoraš ponovno aktivirat?

ja nisam trebao ništa aktivirat
Moj laptop:HP Compaq 6715b, procesor Sempron 3600+(dosta se grije,jel to uobičajno???)
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.5.2008 23:12 (mali.ivica87).
17 godina
neaktivan
Xp Sp3 Final

Ah,dobro jer zbog toga još nisam prešo na sp3.Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xp Sp3 Final

Ljudi imate sad service pack 3 u novom Bugu radi perfektno.

Kevin Mitnick RULZZZZ

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Xp Sp3 Final

Mapa C:\WINDOWS mi je "narasla" na 3,80 GB, duže mi se starta komp, ali Winzi radi ljepše i brže. Sve u svemu, nije posebno, ali je dobro.

Matična: Asus M2N-E Procesor: AMD Athlon 4000+ X2 (2.00GHz) Grafička: Nvidia GeForce 8600 GT HDD: 160 GB RAM: 2 GB

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

imam problem sa sp3. evo ovako: laički rečeno sp3 mi je poništio instalirani program securew2.

program sluzi za autentikaciju korisnickog racuna kojeg smo dobili od fakulteta. kad odes na properties od local area connection drugi Tab bi trebao biti authentication i tu bi se trebale nac opcije poput smart card, protected EAP, a za one koji imaju securew2 trebala bi bit i takva opcija za izabrat. medjutim nakon instalacije sp3 nestao mi je tab "authentication" i ne mogu nikako na internet. ako netko zna kako promijeniti postavke u windowsu da se to vrati neka kaze.

hvala unaprijed.

17 godina
dark_jackal kaže...

imam problem sa sp3. evo ovako: laički rečeno sp3 mi je poništio instalirani program securew2.

program sluzi za autentikaciju korisnickog racuna kojeg smo dobili od fakulteta. kad odes na properties od local area connection drugi Tab bi trebao biti authentication i tu bi se trebale nac opcije poput smart card, protected EAP, a za one koji imaju securew2 trebala bi bit i takva opcija za izabrat. medjutim nakon instalacije sp3 nestao mi je tab "authentication" i ne mogu nikako na internet. ako netko zna kako promijeniti postavke u windowsu da se to vrati neka kaze.

hvala unaprijed.

ej evo rješenje ti je na ovovm linku
Moj laptop:HP Compaq 6715b, procesor Sempron 3600+(dosta se grije,jel to uobičajno???)
17 godina
neaktivan

hvala, problem rijesen! :)

17 godina
neaktivan
Xp Sp3 Final

Sp3 je nadogradnja sp2 i sluzi istrebljivanju bugova i nekompatibilnosti sa nekim novim hardwerom te usavrsavanju rada s nekim aplikacijama
neznam zasto neki kazu da ne zele preci na sp3 to nije neki program i nista ne mijenja u koristenju samo donosi dodatne sigurnosne zakrpe i jos toga...

sam sam sp3 instalirao cim je izasao prvi RC i sad imam full i mogu primijetiti malo brzi rad ali nista special

0 0 hvala 0
17 godina
Xp Sp3 Final

može li mi netko dati link za sp3 final, tražio sam na netu i vidio sam dosta različitih verzija (IT Professional nešto i takve slične) pa sad ne znam koju treba skinuti. tnx!

Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Imam isti problem!!!Sta sad da uradim da bih mogao instalirati WINDOWS XP SP3!!

17 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

može li mi netko dati link za sp3 final, tražio sam na netu i vidio sam dosta različitih verzija (IT Professional nešto i takve slične) pa sad ne znam koju treba skinuti. tnx!

Najbolje je da odeš na Microsoftovu stranicu jer tamo sve piše.
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
Pero Dinamit kaže...

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=2fcde6ce-b5fb-4488-8c50-fe22559d164e&DisplayLang=en

Sprži na CD i instaliraj. 
16 godina
neaktivan
Xp Sp3 FULL

Da li postoji windows XP sp3 FULL INSTAL sa BOOT-om i gdje se moze download,ovaj Update od 316mb nije mi nesto!!!!Neodlučan

3v@

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Xp Sp3 FULL
triva kaže...

Da li postoji windows XP sp3 FULL INSTAL sa BOOT-om i gdje se moze download,ovaj Update od 316mb nije mi nesto!!!!Neodlučan

Poslati cu ti na pm link.XP pro sa sp3.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice