Xp Sp3 Final

poruka: 54
|
čitano: 10.716
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Xp Sp3 Final

Evo 29. Aprila je i jos nista od sp3-a na microsoft downloadu http://tinyurl.com/2denpw .

Nadam se da ce tokom dana doci, nestrpljiv sam : ).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xp Sp3 Final

Ajde, onda poslije reci kakav je, jer ga ja ne mislim instalirat dok drugi ne potvrde...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xp Sp3 Final

Ja ga imam instaliranog, folder s windowsima mi je veci za 1GB, Samo na jednom mjestu mi pise da je SP3(My Computer/Properties), uglavnom on u sebi sadrzi sve update za sp2 sto je i najvaznije, znaci obavezno instalirajte. Ne ocekujte da vam s tim dođe i internet explorer 7 i windows media player 11...

The Sun is always upon you!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Xp Sp3 Final

Dali netko zna hoce li se moci jednostavno instalirati

Shoma
17 godina
neaktivan

Ima li kakvih novosti ovdje?

Jel netko primjetio stvarne prednosti SP3?

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan
Xp Sp3 Final

Ja sam instalirao XP SP3. Jedino što mi se čini je da kompjuter malo brže radi...neke druge razlike nisam primijetio...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koliko download ima MB ili GB? Ako je prednost samo malo ubrzanje računala, onda ga nema smisla skidati.
17 godina
neaktivan
Xp Sp3 Final

mislim da je oko 300 i nesto mb, a i vec se moze naci u torrentsima

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xp Sp3 Final

Ubrzanje ti je 5 do čak 25% u nekim aplikacijama. Otprilike je prosječno ubrzanje sistema ti je oko 10 - 15%. (prema mjerenjima na zadnjem prerelease SP3).

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't
stand one bit of competition
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.4.2008 21:42 (Paolo2612).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
17 godina
17 godina
neaktivan
Xp Sp3 Final

Imali vec takvih koji su ga instalirali jeli sve u redu?

Ja  cekam  potvrdu  od  pokusnih  kunica  da  sve  štima  ...

May The Force be With You DuDe!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ja ga imam jos od neke one bete pitajbog... sad imam v3300 verziju i moram rec da je ona vrzija prije bolje delala, ovaj finalni nisam isprobal, ali ovi svi prije su super radili, osim kaj me nekaj hebalo sa instalacijom drajvera od realteka al nis kaj se neda rijesit...

17 godina
neaktivan
Xp Sp3 Final

windows xp x86 service pack 3

download:  stranice

velicina:      316 MB

file version: 6.2.29.0

***em sve! (mislim ovo je opaka psovka, ne opisivanje mog ljubavnog života)
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.4.2008 9:36 (r420r).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ocito da ni ova verzija nije finalna

http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=7099&Itemid=1

Opel Club Croatia
17 godina
neaktivan
Xp Sp3 Final

odgođeno do daljnjeg, po običaju :)

http://gizmodo.com/385412/windows-xp-sp3-officially-delayed

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xp Sp3 Final

Eto kao što reko treba prvo cekati  šta pokusni kucnici kazu Smijeh

May The Force be With You DuDe!

0 0 hvala 0
17 godina

Koliko sam ja skuzio ovaj SP3 sto je od neki dan dostupan je ipak finalni jer radi se "samo" o nekompatibilnosti sa nekim RMS-om. A ako sam dobro shvatio zbog toga nece mijenjati SP3 nego ce izdati dodatni patch za korisnike RMS-a.

Ja sam u svakom slucaju instalirao SP3 i sve radi. Cak i vise nego dobro. Prvo sto sam uocio da se startup programi brze ucitavaju. To sam najvise uocio po yahoo widgetima kojima je prije trebalo podosta da se svi poukljucuju a sa SP3 je to uocljivo brze. Eto. Za dalje cemo vidjeti.

17 godina
neaktivan
Xp Sp3 Final

evo, probao sam vec na dve masine, izgleda ok, mada nema neke vidljive promjene. Mislim da ce bit ok kad napravim slipstream na SP2, tak da kad instaliram na druge strojeve, ne moram ici na windows update i skinut 500 mb updates...

0 0 hvala 0
17 godina

Evo problema skinuo sa softpedie SP3 i javi mi slijedecu grešku nakon raspakiranja .U čemu je problem (vidi sliku)

[url=http://petric.pictiger.com/images/15148376/][img]http://img6.pictiger.com/8b6/15148376_th.jpg[/img][/url]

17 godina
neaktivan
Xp Sp3 Final

Netacno je da je da je 10, 15% brži sp3 od sp2, ne nadajte se uzaludno.

The Sun is always upon you!

0 0 hvala 0
17 godina
Xp Sp3 Final

Instalirao sam final i imam osjećaj da su windowsi malo življi.

No to može biti moje subjektivno promatranje.

Da li ima nekih konkretnih testova?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xp Sp3 Final

SP3 sam dobio preko Windows Update-a jos davno, trenutno mi je verzija 3311 i odlicno radi nemam se sta pozaliti.. Prije dok sam imao samo SP2 bez ikakvih dalje patcheva, cesto mi se smrzne racunar pa ga moram reset, a sad mi se jos nije desilo takvo sto. Nisam nikakve testove radio jer Windows XP je sam po sebi brz ako imas ikakav osrednji hardware, sta brze treba, ako neko hoce brze Windowse XP nek instalira Vistu koristi je mjesec dana i vrati se nazad na XP, onda ce tek postovati tu brzinu.. ;)

Anyway, SP3 toplo preporucujem svima!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xp Sp3 Final

Ja ga instalirao kao i r420r sa ovog linka :

http://download.windowsupdate.com/msdownload/update/software/svpk/2008/04/windowsxp-kb936929-sp3-x86-enu_c81472f7eeea2eca421e116cd4c03e2300ebfde4.exe

Prede i radi ko beba. No problems. Sad da sam primjetio baš nekakvo ubrzanje. Hm! Ne baš..... Osmijeh

Al sve u svemu.... radi!!!!!!!!!!!!!!

0 0 hvala 0
17 godina

Ja ostajem na SP2,bar još 2tjedna

AMD Athlon X2 4200+ @ 2.5 | Gigabyte GA-M56S-S3 | 2 GB DDR2 840Mhz | Asus EN7300 GS (up to 512MB) | Hitachi 320GB 16MB+WD Caviar 80GB 8MB | 420W
17 godina
Xp Sp3 Final

Radim u firmi sa povecim brojem kompjuter i vidim da su IT jevci ga stavilči na moju jedinicu i ne primjecujem nikakve smetnje u domenskom dijelu pristupanju serverima na izdvojenim lokacijama vpn-u i etc

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xp Sp3 Final

Neki dan mi se učinilo (mislio sam da sam siguran, ali sad već sumnjam u to), da me u onom svom redovnom postupku "ima nekih updatea, hoćeš da ih skinem?" XP pitao hoću li SP3. Pa sam mu rekao da hoću, kao što većinom hoću i sve što nudi u tim svojim (polu)automatskim nadogradnjama.

Međutim, nije me poslije pitao - kako to često pita - "skinuo sam ga, hoćeš li da ga instaliram sada ili kasnije?" A u System/General iz Control Panela i dalje kaže da je WinXP sa SP2.

Očito to nije bilo to. Znate li nešto o tome bi li XP trebao nuditi ovaj SP u sklopu "Automatic Updates"? Ako ne, zašto? Ne bi li bilo logično da ponudi (osim ako ne inzistira da ga se stavlja na čiste Windowse, bez drugog instaliranog softvera)?

0 0 hvala 0
17 godina

Što znači slipstream?

17 godina
neaktivan
Xp Sp3 Final

Ja imam xp sp3 vec nekih mjesec dana, s tim da da je bio integriran u moju instalaciju xp-a...mogu reci da je moj laptop stabilan...nemam nikakvih problema...na prvih mjesec dana  rekao bih stabilniji je od sp2...nema nekog znacajnijeg ubrzanja rada aplikacija....iako mi se cini da se nero 8 nesto brze ucitava...sve u svemu preporucamCool

0 0 hvala 0
17 godina
Unimatrix 007 kaže...

Što znači slipstream?

to znači da ako recimo imaš instalacijski cd wina koji ima integriran sp1 ili nema uopće integriran sp, da ti ručno integriraš (ugradiš) neki sp u taj instalacijski cd......i kad to napraviš,sljedeći put kad ideš instalirat win s tog "novoispečenog" cd-a onda ti je automatski instaliran i taj sp koji si ti stavio...
to ti je ukratko slipstream,a više o tome, i kak se to radi, imaš u bugu broj 142, tamo di ti je na cd-u sp2
Moj laptop:HP Compaq 6715b, procesor Sempron 3600+(dosta se grije,jel to uobičajno???)
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.5.2008 23:21 (mali.ivica87).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice