XP boot problem

poruka: 15
|
čitano: 3.328
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
XP boot problem (hal.dll missing or corrupt...)

Molim za pomoć ako tko ima ideju.

Naime, nakon čišćenja računala (ACER ASPIRE ONE) od smeća (.tmp i sličnih datoteka) prilikom uključenja računala dobivam poruku "file windows/system32/jal.dll Missing or corrupt. Re-install or .... ". Pritiskom na bilo koju tipku računalo se restarta i opet.

E sad, budući da na istom kompu imam instaliran i Ubuntu ipak sam ga uspio uključiti i provjeriti lokaciju na koju me poruka pogreške upućuju i tu pronašao datoteku za koju se tvrdi na je nema. Budući da moj komp nema CD/DVD niti disketnu jedinicu, molim ima li tko kakvu ideju kako da osposobim originalnu instalaciju WXP. Čak, ne posjedujem instalcijski CD jer su originalni WXP negdje ne HDD-u, ali meni nedostupni.

Molim pomoć,

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.3.2009 23:16 (SEmiki).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
XP boot problem

Eventualno da ti neko od forumasa posalje svoj file, pa da ga zamjenis ako mozes (ja iman vistu pa nemogu ti poslat svoj). Mozda ima i drugih rjesenja ali ih ja neznan.

Skoro sve sta kazen, to i mislin, zato me svatite ozbiljno.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: XP boot problem (hal.dll missing or corrupt...
jedan od nacina je da skines taj dll s neta i onda ga ubacis preko linuxa u windows/system32 folder od xp-a
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
17 godina
neaktivan
XP boot problem

Evo ovdje skini hal.dll

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
UBIZEC cORPORATION kaže...
jedan od nacina je da skines taj dll s neta i onda ga ubacis preko linuxa u windows/system32 folder od xp-a
 To san i ja reka,samo malo drugacije...
F1-IVO kaže...

Evo ovdje skini hal.dll

Koliko vidin njemu triba jal.dll Belji se
Skoro sve sta kazen, to i mislin, zato me svatite ozbiljno.
17 godina
neaktivan
Fowix kaže...
A neznam.Pise gore hal.dll a u tekstu jal.dll.
World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
Fowix kaže...
A neznam.Pise gore hal.dll a u tekstu jal.dll.
 ma najvjerojatnije tipfeller
17 godina
neaktivan
jal.dll nepostoji u wiondowsima XP!
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
16 godina
neaktivan
XP boot problem

upravo to...hal 100%

Asrcok 775 Dual Vsta Pentium D Dual Core 3,4 Ghz @ 3,83 Ghz 2 Gb RAM ATI Radeon X1700 FSC
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
XP boot problem - ispravak

Ispričavam se Smijeh, da zapravo se radi o datoteci hal.dll  (tipke j i h su jedan pored druge, tipkovnica mala, prsti veliki .....) koja predstvalja nekakav layer prema hardwareu računala.

Problem sam pokušao riješiti kopiranjem datoteke no bez uspjeha. Čini mi se da je u problem u registriju ili boot fileu kojega ne zma kako editirati iz Linuxa.

Ponovno isprika za pogrešan naziv, i hvala na trudu oko moga problema...

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
XP boot problem

Moguće da ti je HDD otisao, vrlo vjerovatno.

Intel Pentium Dual Core E5200 2,53Ghz, 2MB Cache, MBO BIOSTAR G31-M7 TE, 2GB RAM Kingmax 800Mhz, Club3D Radeon HD4550 OC 512DDR3, HDD 320GB Hitachi

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
XP boot problem
Intel Pentium Dual Core E5200 2,53Ghz, 2MB Cache, MBO BIOSTAR G31-M7 TE, 2GB RAM Kingmax 800Mhz, Club3D Radeon HD4550 OC 512DDR3, HDD 320GB Hitachi

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Alt+f10 prilikom starta i trebao bi se startati acer erecovery console izgubit ćeš podatke ali dobiti sistem

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.6.2009 22:37 (damirm57).
17 godina
neaktivan
damirm57 kaže...

Alt+f10 i trebao bi se startati acer erecovery console izgubit ćeš podatke ali dobiti sistem

Vjerujem da je nakon 2 mjeseca pokretac teme rjesio problem.Namigiva
16 godina
neaktivan

e ne pogledah datum sory

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice