Winxp sp2 cro lang pack

poruka: 6
|
čitano: 5.699
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Winxp sp2 cro lang pack

Treba mi lang pack za xp.

Ima li ga netko?

Molim vas nemojte me uputiti na microsoft.hr jer nemam licencu, niti je namjeravam kupiti ni pod koju cijenu.

Treba mi prijatelju koji baš i ne razumije engleski i ne želi instalirati nešto korisno, tipa ubuntu.

Može li mi netko pomoći?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Winxp sp2 cro lang pack

Imas ovdje.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Winxp sp2 cro lang pack
Ammon kaže...

Treba mi lang pack za xp.

Ima li ga netko?

Molim vas nemojte me uputiti na microsoft.hr jer nemam licencu, niti je namjeravam kupiti ni pod koju cijenu.

Treba mi prijatelju koji baš i ne razumije engleski i ne želi instalirati nešto korisno, tipa ubuntu.

Može li mi netko pomoći?

Šta ti je to lang pack??
Kodnu stranicu možeš jednostavno namjestiti Control panel/Regional and language options.
16 godina
neaktivan
Winxp sp2 cro lang pack

Kodna stranica samo namješta tipkovnicu. Language pack prevodi većinu sučelja na hrvatski (tako da imaš kopiraj umjesto copy, itd.).

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Winxp sp2 cro lang pack
de_jean_7777 kaže...

Kodna stranica samo namješta tipkovnicu. Language pack prevodi većinu sučelja na hrvatski (tako da imaš kopiraj umjesto copy, itd.).

Istina, nije mi palo na pamet da bi to netko htio, properties/svojstva i to.
16 godina
Winxp sp2 cro lang pack

ako ima Genuine Windows XP SP2 onda ovo:

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=0db2e8f9-79c4-4625-a07a-0cc1b341be7c&displaylang=hr

a ako nema oriđiđi onda ovo, nema više nigdje za skinuti ali ima ovdje, našao sam negdje na internetu:

http://www.forum.hr/showthread.php?t=110029

provjerio sam ovo s drugog linka i radi

EDIT: evo F1-IVO ti je našao još jedan link

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2009 0:55 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice