Windows XP - Uklanjamje strelica s shortcutova

poruka: 4
|
čitano: 1.565
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran

Hmm. Možda glupo pitanje i možda postoji odgovor na stranicama " Foruma ". No davno sam uklonio strelice s shortcutova  na svom kompu. Način na koji sam tada to uradio bio je jednostavan. No , kako se mnoge stvari zaborave, a jedna od poslovica glasi, doduše malo prevedena, " budala pamti, a pametan piše" ja sam to zaboravio. Nekih se stvari sjećam ali u mom primjeru očigledno nedovoljno. Tražim samo malu pomoć da se prisjetim. Neki će možda reći da se ovakve stvari mogu naći i " googlajući" . Slažem se, ali trenutno pišem s posla gdje je gotovo sve  "blokirano", a recimo da mi je potreban hitniji odgovor i pomoć do 18 ha. Poslije toga treba zaključati temu jer će sigurno sve biti riješeno.  

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mislim da u Microsoftovom programčiću Tweak UI imaš tu opciju.

Plin je za kuhanje, dizel je za traktore, a benzin je za aute!
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.2.2010 16:50 (Joka).

3 0 hvala 0
17 godina

Evo ti LINK sa registry kljucem i samo ga pokrenes, zatim ok, ok, i to je to.

Mozda je potreban restart.

No matter how fantastic your latest and greatest PC is, you will be able to buy it for half the price in 12 months
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.2.2010 17:28 (croart).

0 0 hvala 1
15 godina
protjeran
RE: Windows XP - Uklanjamje strelica s shortcutova
BlackFoot kaže...

Hmm. Možda glupo pitanje i možda postoji odgovor na stranicama " Foruma ". No davno sam uklonio strelice s shortcutova  na svom kompu. Način na koji sam tada to uradio bio je jednostavan. No , kako se mnoge stvari zaborave, a jedna od poslovica glasi, doduše malo prevedena, " budala pamti, a pametan piše" ja sam to zaboravio. Nekih se stvari sjećam ali u mom primjeru očigledno nedovoljno. Tražim samo malu pomoć da se prisjetim. Neki će možda reći da se ovakve stvari mogu naći i " googlajući" . Slažem se, ali trenutno pišem s posla gdje je gotovo sve  "blokirano", a recimo da mi je potreban hitniji odgovor i pomoć do 18 ha. Poslije toga treba zaključati temu jer će sigurno sve biti riješeno.  

Što se mene tiče ova tema može LOCK.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice