Windows Vista

poruka: 66
|
čitano: 11.531
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
RE: Windows Vista
hornswoggle kaže...

imam spy stopper pro i spyware blaster možeš li mi nabrojat koji taj

Nocio kaže...

da , jesi ... ali ak vec ide rusit windowse zasto skenirat naknadno(jer ce formatirat tu particiju di su mu windowsi) ako ce radit clean instalaciju windowsa...eventualno da proskenira jedino particiju na kojoj mu nisu windowsi da pogleda dal ima gamadi il slicno

Pitao je treba li mu što još, naveo sam što mu treba.

Ja nemam potpis!?
17 godina
neaktivan
Windows Vista

Njemu ti nažalost iz svega priloženog treba jedna čista instalacija i poduka kako ne koristiti software.

Iz svega priloženoga vidi se jedino gomila krakiranog softwarea i totalna zbrka.

Pa i taj spy stopper pro je shareware i vjerojatno isto krakiran kao i sve ostalo, a spyware blaster svakako nije neka ultimate zaštita.

Zato i uz najbolju volju nabrajanja korisnih radnji nema svrhe trošiti vrijeme jer to računalo je potpuno sazrilo za čistu instalaciju.

Iako nakon friške instalacije prva stvar koja slijedi je opet.... crack :)

Davorka Ručević - Kasandra... forever :)

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
archer02 kaže...

Njemu ti nažalost iz svega priloženog treba jedna čista instalacija i poduka kako ne koristiti software.

Iz svega priloženoga vidi se jedino gomila krakiranog softwarea i totalna zbrka.

Pa i taj spy stopper pro je shareware i vjerojatno isto krakiran kao i sve ostalo, a spyware blaster svakako nije neka ultimate zaštita.

Zato i uz najbolju volju nabrajanja korisnih radnji nema svrhe trošiti vrijeme jer to računalo je potpuno sazrilo za čistu instalaciju.

Iako nakon friške instalacije prva stvar koja slijedi je opet.... crack :)

Ma ima svrhe, možda posluša i iskoristi to nakon instalacije. Još ako prihvati savjet koji sam na kraju napisao...

Ja nemam potpis!?
15 godina
neaktivan

dobro ali meni je problem kad zelim cistu instalaciju ne prikazuje mi diskove na koje mogu installirat

17 godina
neaktivan
hornswoggle kaže...

dobro ali meni je problem kad zelim cistu instalaciju ne prikazuje mi diskove na koje mogu installirat

Daj budi jasniji.

Gdje ti ne prikazuje diskove?

Vidiš li diskove kada uđeš u BIOS?

Kada u BIOS-u namjestiš boot-anje sa CD/DVD uređaja da li se pokrene instalacija?

Ajde malo opiši što točno radiš.

Ovo što sam do sada vidio je da ti se diskovi ne pokazuju u windowsima, a za to si sigurno nešto sam kriv.

Davorka Ručević - Kasandra... forever :)
15 godina
neaktivan
dobro je rjesio sam stvar izbriso nod
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice