Windows Vista Home Premium

poruka: 9
|
čitano: 4.075
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Evo ovako trebao bi mi Croatian pack za windows vista home premium ja mislin da je service pack 1........jeli se to negdje skida ili ima nekakvi update...

molia bi detalje

hvala!!

Hajduk zivi vjecno!!

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Windows Vista Home Premium
Acer Aspire kaže...

Evo ovako trebao bi mi Croatian pack za windows vista home premium ja mislin da je service pack 1........jeli se to negdje skida ili ima nekakvi update...

molia bi detalje

hvala!!

Napravi update i tamo stavi kvacicu na Croatia language pack.
16 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...
Acer Aspire kaže...

molia bi detalje

hvala!!

Napravi update i tamo stavi kvacicu na Croatia language pack.
 detaljnije meni uopce nema tamo kvacica za croatia language pack...kako napravit ?? ?

? ?
Hajduk zivi vjecno!!
16 godina
neaktivan

ajdete ljudi hitno mi treba pomoc...

Hajduk zivi vjecno!!
17 godina
neaktivan

1. Pretpostavljam da ti je Vista na engleskom, a ti želiš hrvatski?

2. Dio odgovora je da Vista Home Premium može biti samo na jednom jeziku regularnim putem

3. Ima načina promijeniti jezik relativno jednostavno

MB ASUS P5K, C2D E6420, Radeon X1950PRO, DDR2 3GB 800MHz Transcend, 19"SamsungSM 932BF, Antec Sonata III-EC Midi
16 godina
neaktivan

bok,evo ja sam novi i isto imam windows vistu home premium service pack 1 na njemackom jeziku pa ako mi mozes objasnit kako prevesti na 3.nacin kako si napiso,unaprijed hvala (inace mucim se vec 2mj s ovim)ja bi na engleski ako je to moguce

16 godina
neaktivan

stavi ultimaticu i problem uveliko riješen

ja sam isto bio na home pro pa sam se nazivcirao s tim  i na kraju sam presao na ultimate,i sada na ultimate x64 sve na hr i radi ko zvijer

mb:ga-ma790x-ds4; cpu:amd athlon64x2 6000+ 3.3GHz; 8gb ram dual chanell 800mhz vga:nvidia gtx260 896ddr3; power:Chieftec power supply 650W, windows vista ultimate x64
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

al za ultimate treba izdvojit para...inace meni su windowsi bili instalirani na laptopu pa ak se to moze nekako promjenit molio bih da mi neko objasni kako to napravit,unaprijed hvala

16 godina
neaktivan

skini s torrenta ko i svi ostali ako zelis a ako ne, snadji se kako znas jer samo ultimatica ima podrsku za vise jezika

mb:ga-ma790x-ds4; cpu:amd athlon64x2 6000+ 3.3GHz; 8gb ram dual chanell 800mhz vga:nvidia gtx260 896ddr3; power:Chieftec power supply 650W, windows vista ultimate x64
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice