Evo ovako trebao bi mi Croatian pack za windows vista home premium ja mislin da je service pack 1........jeli se to negdje skida ili ima nekakvi update...
molia bi detalje
hvala!!
Evo ovako trebao bi mi Croatian pack za windows vista home premium ja mislin da je service pack 1........jeli se to negdje skida ili ima nekakvi update...
molia bi detalje
hvala!!
molia bi detalje
hvala!!
molia bi detalje
hvala!!
ajdete ljudi hitno mi treba pomoc...
1. Pretpostavljam da ti je Vista na engleskom, a ti želiš hrvatski?
2. Dio odgovora je da Vista Home Premium može biti samo na jednom jeziku regularnim putem
3. Ima načina promijeniti jezik relativno jednostavno
bok,evo ja sam novi i isto imam windows vistu home premium service pack 1 na njemackom jeziku pa ako mi mozes objasnit kako prevesti na 3.nacin kako si napiso,unaprijed hvala (inace mucim se vec 2mj s ovim)ja bi na engleski ako je to moguce
stavi ultimaticu i problem uveliko riješen
ja sam isto bio na home pro pa sam se nazivcirao s tim i na kraju sam presao na ultimate,i sada na ultimate x64 sve na hr i radi ko zvijer
al za ultimate treba izdvojit para...inace meni su windowsi bili instalirani na laptopu pa ak se to moze nekako promjenit molio bih da mi neko objasni kako to napravit,unaprijed hvala
skini s torrenta ko i svi ostali ako zelis a ako ne, snadji se kako znas jer samo ultimatica ima podrsku za vise jezika