windows ultimate 7 startup dell hitno

poruka: 2
|
čitano: 1.059
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Pozdrav, instalirao sam nove windowse na dellu 1521 i sve je radilo normalno i restartiralo se par puta sve normalno dok sada dođe do startupaa ikona dell, to se uredno učita i krene ka paljenju no vrati se na tu ikonu dell. Dijagnosticirao sam i nema nikakvog problema i stiskao f8 no ništa, čuje se onaj zvuk no nema prikazanih ništa. Imam prevažnih podataka na laptopu te ako je ovaj problem nerješiv, kako da spremim Te stvari na sub prije pokretanja nove instalacije. Hvala najljepša

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

probaj ga dignuti u safe mod i onda probaj vratiti na raniju tocku , a u safe modu ces vjerojatno i moc prebacit na usb fajlove ...  ako ti na pocetku ne pokazuje mogucnost safe moda , o0nda ga prisili , izvadi bateriju i ostavi ga na struji i kad krene ucitavanje samo iskopcaj kabel , pri iducem paljenju bi ti moralo ponuditi opciju safe moda . a ako  ti ni to ne pokazuje onda kod nekog frenda skini neku distribuciju linuksa i pokreni ga sa cd-a na svom kompu  i poskidaj sto ti je bitno  i poslije toga mozes sta zelis , dizat sistem ili sta god 

That Jesus Christ guy is getting some terrible lag... it took him 3 days to respawn!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice