Windows error

poruka: 15
|
čitano: 1.676
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Windows error

evo ovako ljudi moji jos jedan problem.........samo sto nije u mojeme kompu nego moji mali rodaci su brisali sve na kompicu i vjerojatno su izbrisali cijeli windows.....

ovako ide problem....

Windows could not start because the following file is missing or corrupt:

/WINDOWS/SYSTEM32/CONFIG/SYSTEM

You can attempt tp repair this file by starting windows setup using the original setup cd-rom

Select "r" at the first screen to start repair

e stisnio sam r samo sto mi se nista nije pojavilo...... tj nista nije pisalo da popravlja nego vraca na ovi isti tekst ubacen mi je cd od windowsa sp2.....moze li se to drugacije napravit....mislim ga ponovno reinstalirat to je cas posla samo nzn kako doci do ono windows is reading a disc.... i onda ono windows setup tako nesto :D hitno mi treba pomoc  puno zahvaljujem..

edit:PISE MI KEYBOARD NOT FOUND!!!! AAA ::((((

E JOS NESTO....Imam vistu home premium dali se isplati instalirati windows xp service pack 3 ja mislim da je bolje to nego vista jer malo blokaje na neke programe i laptop ima 2 gige rama pa bi bilo najbolje za windows.....moze li mi neko dati link gdje je torrent za windows xp service pack 3 FULL!!.... :D :D :D

PUNO ZAHVALJUJEM!!!

Hajduk zivi vjecno!!
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.2.2009 23:11 (Acer Aspire).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows error

kad se pali komp stišći del / f2  (ovisi što piše za tvoju matičnu, pogledaj) i onda idi u bios i u boot priority ili nešt slično stavi cd/dvd na prvo mjesto

ja bih bolje stavio xp sp3 neg vistu. ajd da je ultimate, ali pošo je home premium, nemoj... Neodlučan  ma ne bi i da je ultimate...

piratizacija je zabranjena na ovom forumu. ako imaš svoj cd od xp-a, skini sa microsoftovih stranica service pack 3 i onda ga sa nlite-om ubaci u windows

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Windows error

pise mi keyboard not found....sto cu sad?

Hajduk zivi vjecno!!
16 godina
neaktivan

jel ti tipkovnica usb? ako je usb onda moraš nabavit konverter usb na ps2 i onda ju ukopčat u ps2 utor

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.2.2009 23:24 (jurluk).
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...

jel ti tipkovnica usb? ako je usb onda moraš nabavit konverter usb na ps2 i onda ju ukopčat u ps2 utor

ha je..... vidit cu ja mislim da imam jednu staru tipkovnicu....svejedno hvala puno... :D pusa xD
Hajduk zivi vjecno!!
16 godina
neaktivan
ma nemoj ti men nikake puse!!

potraži staru tipkovnice koja ide u ps2 utor i to je to
16 godina
neaktivan

aj reci mi tocno gdje je to STISNIA SAM DEL I TAB.... i nigdje nisam to nasao mozes li korak po korak noob sam :D

Hajduk zivi vjecno!!
16 godina
neaktivan

stisni ili samo del ili samo f2 ili nešto drugo, ovisi što je za tvoju matičnu. većinom je del. to stišći čim upališ komp i počnu se pojavljivat ona slova...

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.2.2009 23:33 (jurluk).
16 godina
neaktivan

uslo mi je u bios setup utility aj molim te daj mi msn posalji ili nesto....da mi to dajes upute :D

Hajduk zivi vjecno!!
16 godina
neaktivan
pogledaj sam tu negdje mora bit boot priority ili nešt slično. uđi u to i stavi cd/dvd na prvo mjesto
16 godina
neaktivan

jesam stavio sam i stisnio sam r i opet mi nesto nece.....

nzn u cemu je problem.....

nista mi se nije pokazalo.......

edit:nisam saveao :D hvala puno :DD

Hajduk zivi vjecno!!
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.2.2009 23:39 (Acer Aspire).
16 godina
neaktivan
Windows error

esi stisa na kraju save and exit

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
onda cd nije bootabilan. sprži ga kao bootabilnog
16 godina
neaktivan

sve je ok puno hvala....evo bas ga sad instaliram :))) jurluk pusaa mwwwaaa :D PoljubacSmijeh

Hajduk zivi vjecno!!
16 godina
neaktivan
ajd me još i zažvali. ghrr.

ok. drago mi je da je sve ok
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice